Nintendo Switch je THE konzola. Eto, rekao sam.
Super Mario slavi 35 godina postojanja, a na Switch stižu Sunshine, Galaxy i Mario 64
Zakon. Samo da sve to dođe na switch jer mi za sada konzola samo skuplja prašinu.
Samo da je the cijena od jedno 1500 kn i bila bi. Ovako je the nek se jebu, kupit ću polovnu sa CFW - om.
To ne znači da su bolje.
Sony kako je krenuo imat cemo samo privremene ekskluzive
A bas me taj Switch bode i vuce da ga kupin iako znan da cu ga vise neigrati nego igrati... Da nisan zeldu odigra kupija bi ga bez razmisljanja ovako skoro 3000kn da skuplja prasinu neznan.
Sljedeci misec je rodendan mozda si i pocastin
Miro Sljedeci misec je rodendan mozda si i pocastin
Nemoj. Hahah. Realno, ako si dosad čeka, strpi se još malo. Neka nova PRO iteracija konzole je neminovna, a to je sve šta Switchu trenutno treba. Zamisli neki Switch 2 tamo u 2021. s novim BotW-om (i ostalim Zeldama u nekakvoj brutalnoj remaster kolekciji; a i ovoj Mario kolekciji šta spominju). Znači, 1080p OLED ekran, lakša konzola, vrti većinu igara u 60fps. Pa . . . JEBATE. Izazivam vas da kažete da je tamo neki Playstation 5 vruća konzola. ;P
- Uređivano
Miro pocasti se i uzivaj u konzoli. bolje ti je rjesavati se polako backloga dok ne izadju nove igre. zelda je ogromna igra i kad jednom izadje nastavak, vjeruj mi da nece imati vremena igrati obje, barem ne onako kako to zasluzuju te ces se morati odluciti na jednu od njih, sto je losa pozicija za biti u njoj. trenutno ima brdo igara koje su odlicne na switchu i ne vidim aposlutno nikakvog razloga za cekanjem tu neke glupe pro inacice.