Zero Evo ga, Steam kaže nekih 90 minuta gameplay-a. Završio prvog bossa i dobio sam Weissa kao kompanjona. Za sada dojmovi jako pozitivni, no sa tehničke strane je igra koliko čitam po discussion kategoriji možda čak i veće tehničko smeće nego Automata. Naime, igra nema opciju V-Synca zbog nekog razloga pa je i samim time framerate otključan, što samo po sebi i nebi bilo toliko loše osim što je brzina animacije nije vezana za FPS 🤣
Ali vrlo lako se sve to sredi kroz NVIDIA CP. No drugi veći problem je neki spaghetti code zbog kojeg igra stutter-a i animacije budu u 10-15 FPS dok se koristi kontroler.
Dakle totalna komedija!
No ako se skine Special K injector (mod) te se preko njega pokrene igra te ugasi taj x-inpuit ili što već igra najnormalnije radi. Za ostalo nisam primjetio neke probleme, a ove što sam naveo se vrlo lako srede kroz patch koji bi trebao doći nadam se ovaj put ne nakon 4 godine! No moje iskustvo za sada je takvo da igram u 2K na ultra i FPS nikad ne padne (ili izuzetno rijetko) ispod 60! Za kraj evo jedna slikica koju sam uspio opaliti tokom ove prve kratke sesije, art mi se izuzetno sviđa - nešto između BOTW i Death Stranding!