NieR Replicant ver.1.22474487139...
- Uređivano
Stigao White Snow Edition sa SE EU stora, doduše soft collectors je (čak nisam nigdje vidio da su to spomenuli) i nisu poslali nikakav email o slanju, isporuci. Klasika od njih, usluga dno dna, al ajde, bar je stiglo na day 1.
Što se tiče samog kolektora, moram ga pohvaliti, kutija je poprilično sturdy, nisam ju još otvorio, to slijedi tek kad se igra prijeđe. Ovo govorim jer je Nier Automata Black Box bio teško govno od pakiranja, znoj me lovio svaki put kad bi nešto vadio iz nje haha.
xenosphear kakav je to soft collector's?
prayer to ti je kad ti sama igra ne ide u pakiranju kolektora već zasebno igra van pakiranja + kutija zasebno sa sadržajem kolektora. Kao što vidiš na slici. To pod zadnje rade sa svim kolektora, tak je bilo i za ff vii remake i za kingdom hearts 3, totalno glupo al očito im igra ulogu jer to nitko drugi ne radi.
Npr kad kupuješ konzolu u dućanu i dobiješ dvije igre koje nisu same dio pakiranja već su npr po izboru, to je soft bundle.
xenosphear i nisu poslali nikakav email o slanju, isporuci. Klasika od njih, usluga dno dna, al ajde, bar je stiglo na day 1.
How YES NO
xenosphear doduše soft collectors je
xenosphear To je zato jer mnogi ni ne žele otvarati te kolekcionarske kutije nego ih čuvaju, pa nemoraju otvarat samo zbog igre.
I po meni to nije loše.
- Uređivano
doctorfreak to mi baš i nema nekog smisla. Jesam kolekcionar - ali kolekcionatvo samo radi toga da ostane u foliji i da ni ne vidiš šta je unutra, niti uživaš u tome...to je OCD a ne kolekcionarstvo.
Uzeo sam kolektora jer volim serijal, a ne zato jer volim zapakirane kutije na polici. Ali stoji šta kaežeš, hrpa je takve ekipe.
Al ne bih rekao da je zbog toga, vjerojatno to rade da bi lakše rasprodali sve, jer ak imaš igru za 3 platforme i sve ti je već u kutiji, a samo ti se jedna verzija prodaje, onda si u problemu. Ovako imaš kolektora i jednostavno ga prodaš uz ono što bolje ide.
AbelKOsMos A i ti jebote radi nesto sem sto blejis ovde i gledas gde ces sta posrat
A sorry. Ma u to vrijeme sam na poslu. Šta da tamo radim osim da visim na FFA?
weky
A jeb se weky sta se izvinjavas <3
Ja sam i cekao da neko na to komentarise, jebem ga u ruke muljave.
Zna li se koliko teži igra jer ovi mutavci iz SE nisu stavili pre-load a igra izlazi na servere oko 5-6?
Kolko čitam ima dosta backtrackinga i fetch questova (ko da ih Nier Automata nije imala).
Kupuje se Day Two.
Krećem danas. Ako je igra za ocjenu manju od 11/10, račun bez zadrške šaljem Tzeerinu. Ionako je na platnoj listi Square Enixa, pa ovo neće ni osjetiti.
- Uređivano