3070 će biti 2080 Ti, odnosno 5% slabija.

Nexus Kao prvo, ima ljudi koji se u HR igraju na Boxu, ne kao na PS ni izdaleka ali ima. Drugo, zašto moraš igrati s ljudima iz HR? Proširuj vidike, upoznaj nove nacije i tako dalje. Treće, ovo je meni recimo slučaj, ne igram gotovo uopće MP i jedino bi mi bilo bitno da ne moram imati adresu buckinghamske palače kao svoju ali eto, nije ni to neki problem. Bilo bi lijepo da podrže konzolu ali u krajnjem slučaju i nije bitno. Prelazak na novi ekosustav? Igre koje si već kupio? Pa zadrži PS4 jebemu, lijepo se tu i tamo vratiti generaciju nazad pa vidjeti koliko nove igre u biti dobro izgledaju. Ne pada mi na pamet nekoga nagovarati da nešto kupi, nemam od toga ništa (čuješ li Microsofte? Pljuni neku kintu, cicijo belosvetska) i sve što pišem je samo da pokušamo sagledati što više aspekata za ili protiv nečega. Ionako nemam para za novu konzolu ako ne prodam stare a to ne želim.

Znači Ps brije da bude brz jer će i onako dostić maximalnu grafulju jer je maximum 4k a xbox misli da će bit jači a opet je ta ista grafulja od 4k? I to je sukus svega.E da,Ps još daje one nove fore sa kontrolerom....
    A od prikaza igara ni P? Jebeš sve,odem u planine čuvat koze i krave.

ikral Ma naravno da ne igram s RH ekipom toliko... zapravo dosta rijetko u zadnje vrijeme.

Više sam sa Britanskom ekipom primjerice u sim racingu...ovo ostalo me ne zanima toliko.

Ma gledaj nije uopće u tome što je u RH ili ne...nego jednostavno ono... nemam uopće volje mijenjati svoje navike.
    Sony kontroler mi je superioran da ga jebeš makar bio nekima lošije kvalitete, ne sviđa mi se cijeli software na Xboxu, store i slično...ono jednostavno mi ne paše + nedostatak pravog razloga (igara) da zapravo kupim Box kao jedinu konzolu.

Imao sam i 360 i One...i ono...da sam želio ostati, ostao bi.

Da ne kažem da je community važan, već znaš hrpu ljudi na još od PS3 dana koji su na PS4 i biti će na PS5, ono uhodan si, već znaš gdje neke stvari možeš nabaviti, pitati nekoga i slično.

Nemam volje mijenjati svoje navike + eksluzive koje MS nema niti ih vjerojatno (na toj razini) neće imati.

Ono ne znam šta Sony mora sjebati da bi se sada skroz prebacio na Box, a to mislim i vrijedi za veliku većinu ekipe.

Trenutno je u planu jedan midrange PC samo za sim racing i PS5...ovo ekskluziva što MS izbaci vjerojatno ću moći i odigrati na PC-u, slično što i @Chono kaže koji nema potrebu kupovati box nego će samo upgrejdati svoj picek.

Upgrejdati PC? sto ako ga ne mozes upgrejdati? sto ako moras kupiti novi? valjate gluposti! novi xbox je sasvim dobra investicija, cak i ako bude 700€. slozi mi konfu koja je blizu xboxovoj za 1000€ ako si sposoban. ne vjerujem koliko ljudi mogu pisati gluposti, a ne mucnuti malo svojom glavom. da se M boji da ce svi upravo to uciniti, tj preci na PC ovaj gen, odustali bi od konzole. Realno Sony za mene nije imao do sada igru vrijednu odluke kupovine ps4 nad xbox one, osim Bloodborne. da ga nije bilo, isti mi kurac koju konzolu kupio. Eto bas uzeo neku drkavu igru na steam i nebi ju pokrenuo da si Isus, stalno neki error, a kako ja vise nemam volje drkati po netu i traziti rjesenje, jednostavno sam odustao. Tih problema vidis nemas sa konzolama i igrama. Ubaci i igraj. Tko dosad nije imao problema sa pokretanjem PC igara, neovisno koliko jak stroj imao, laze ko pseto. Konzole su tu za lajike i ljude koji se ne zele zajebavati sa konfama i pizdarijama, vec zele solidno out of the box iskustvo.

Kako nije moguc upgrade? Govorimo o upgradeu trenutnog PCa za next gen grafe. Sabirnica je ista, potrebno napajanje isto, a bilo koji cpu unatrag par godina nije bottleneck. U gaming kontekstu naravno. Ako moram kupiti novi PC? Kakve su to sada pizdarije i izvrtanja? Nexus je shvatio sto zelim reci.

chono7 znam ja sta ti zelis reci. ali govorim o nekome tko dosad nije imao gaming PC, a na konto vasih postova zeli postati PC gejmer jer je, eto, totalno glupo kupiti novi Box. Mislim da je Xbox jednako isplativ kao i PS5 i ne vidim nacin za sada da me itko uvjeri u suprotno kad nismo jos nijednu igru vidjeli iz Sony tabora, a i kad bude prikazana, cisto sumnjam da ce meni biti dealbreaker. Novi GoW, Horajzon, Uncharted? ne hvala. Reci mi iskreno po cemu je tebi trenutno PS5 bolja investicija od XboxSexaca? S obzirom da znam da ti uzivas u God of Waru, vjerujem da se radujes nastavku.

Ali nigdje nisam ni tvrdio ovo sto ti pises 😁 pisao sam da vlasnicima trenutne pc generacije nema smisla kupovati box. Za preferencije onih koji krecu od nule, slazem se, svatko neka odabere sto mu pase.

Nisam ja mislio na tebe i sl, nego opcenitno da te spike "bolje kupi PC nego Box" ne drze vodu iz mnogih razloga od koje sam neke naveo, a mogao bi ih jos. Sto ce tice nadogradjivnja PC-a naravno da je onome tko ima dobra PC to puno bolja opcija nego kupiti Box. Mislim da se to podrazumijeva. Realno ako cemo gledati za one koji imaju viska love i strpljenja sa odabiranjem i slaganjem komponenti, PC je jos uvijek bolji izbor od bilo koje konzole.

Zašto bi za mene PC bio bolji, sve i da imam viška para? Možda se baš volim igrati na konzolama a pc mi nije nikad legao. Je, bio sam ga spojio na TV i igrao iz fotelje ali sve što me realno zanima je na konzolama. Dakle, PC jest bolji izbor za nekoga ali definitivno ne za svakoga, kao uostalom niti konzole.

kupite mi PS5 i XBOX series X pa cu vam ja kao PC master race reci dal se isplati ili se ne isplati kupit!
        Testiram za đabe!!

neces vjerovati ali ja doma čuvam dete dok moja žena radi. tj. trenutno nitko ne radi 😃 ali to je ok. sad smo svi noliferi 😃

Opet se slazen sa maverickon, korona je krenila od kad je on smislene postove počea pisat... Slučajnost? HL3 conformed???

Osin da ps4 nema ekskluzive vridne konzole

munja da sam na tvom mjestu stavio bi rešetke na prozore. Emilio stiže!

munja Osin da ps4 nema ekskluzive vridne konzole