ikral Ma naravno da ne igram s RH ekipom toliko... zapravo dosta rijetko u zadnje vrijeme.
Više sam sa Britanskom ekipom primjerice u sim racingu...ovo ostalo me ne zanima toliko.
Ma gledaj nije uopće u tome što je u RH ili ne...nego jednostavno ono... nemam uopće volje mijenjati svoje navike.
Sony kontroler mi je superioran da ga jebeš makar bio nekima lošije kvalitete, ne sviđa mi se cijeli software na Xboxu, store i slično...ono jednostavno mi ne paše + nedostatak pravog razloga (igara) da zapravo kupim Box kao jedinu konzolu.
Imao sam i 360 i One...i ono...da sam želio ostati, ostao bi.
Da ne kažem da je community važan, već znaš hrpu ljudi na još od PS3 dana koji su na PS4 i biti će na PS5, ono uhodan si, već znaš gdje neke stvari možeš nabaviti, pitati nekoga i slično.
Nemam volje mijenjati svoje navike + eksluzive koje MS nema niti ih vjerojatno (na toj razini) neće imati.
Ono ne znam šta Sony mora sjebati da bi se sada skroz prebacio na Box, a to mislim i vrijedi za veliku većinu ekipe.
Trenutno je u planu jedan midrange PC samo za sim racing i PS5...ovo ekskluziva što MS izbaci vjerojatno ću moći i odigrati na PC-u, slično što i @Chono kaže koji nema potrebu kupovati box nego će samo upgrejdati svoj picek.