maverick nijedan disk nije tocno 1T ili 500GB itd. ako govorimo o hard disku, za flash nisam siguran. evo bas gledam na svom pc i isto nema punih 500 gb, a ssd je. tako da...
Tuhy I mene tih 825GB bode u oči.
S obzirom na veličinu igara i nije najsretnija stvar.
Očekivao sam prikaz konzole... Šteta...
I, hoću stručan odgovor, a ne filozofije forumskih provokatora i onih koji svršavaju na brojke: s obzirom da je na ovom forumu riječ "teraflops" najviše upotrebljavana unazad par mjeseci, u čemu je točno prednost novog Xboxa radi tih 14% TF-a više?
Razbacujete se tim brojkama i izrazima, "ovo jače / ovo slabije"... Kaj, toliko bude lošije izgledalo i slabije se izvodilo na PS5,, ili se opet potencira, kao i u masu drugih stvari?
Molim, bez odgovora nadrkanih fanboya i lovaca na statistiku koju se u samu stvar kuže ko Mara u krivi kurac.
Ak netko zna konkretno, nek lijepo objasni u par rečenica, thanks.
Nexus glavnom PS5 je BRŽA konzola, a Xbox SNAŽNIJA.
Na kraju će se sve to nekako približiti i mislim da će real life performanse biti tu negdje. Doduše ova brzina SSD-a kod PS5 je praktički neviđena i devovi kažu da je ta stavka ultra impresivna i kada kažu da je PS5 u zadnjih 20 godina najuzbudljivija konzola, najviše se na to referiraju.
Brz prijenos podatak do GPU-a i CPU-a, skoro pa da služi kao i dodatan RAM. Da 825 GB je kapacitet, ali jebiga...negdje mora biti kompromis, skup je taj tech koji je uz to u potpunosti custom made.
Zapravo hrpa stvari u PS5 je custom made skoro na levelu poput PS2 ili PS3.