Icek Već sam se bio zamislio koja trojica 🤔 dobro je. Za PS2MASTER-a mogu potvrditi da nije tetkica iako bi neke ženske uspio nadlajat, ali samo na forumu. Sad, za čunu... ne znam...pitajte nekog drugog. 😁
Ajmo sad ozbiljno o igranju (jel to paradoks ili oksimoron, mislim da je ovo drugo) ; mislim da će i X i P biti zvijeri i da će, ako ne u početnoj iteraciji, onda u nekoj Pro ili šta već verziji, biti vrlo slični po konjskim snagama. Da, tu stupa ovo šta se više isplati. Ne bi Xbox imao akcije na game pass da su prodali koliko i Sony a bome i na PS4 bi bilo više free stvari da prodaja ne ide, kao na PS3. U krajnjem slučaju, tko želi razumjeti, uzet će vam pare i jedni i drugi a posebno onaj treći. Prva dva jer ćete kupiti puno igara a treći jer ne spušta cijene starim igrama i underpowered hardwareu. I šta sad? Slagati PC? To je tek pravi potez, em moraš uložiti masne pare (ako već nemaš neku osnovu pa samo kupiš grafu) em nemaš igre koje PS i N nude (XB više i nema ekskluzivnih ekskluziva IYKWIM). Najebali svakako. Moj savjet, čekati da se vidi šta će biti isplativije, bolje, s boljim igrama, nije da nemamo šta igrati.