Indalecio Sorcerer Vjerojatno da ali sad govorim o guerili i eventualno par eksluzivi od non sony studia 🙂
maverick Mozak me boli kad citam ovu kolicinu drgloga. Cak nije ni zanimljivo jer se tupi jedno te isto vec zadnjih ohoho dana. Jebem ti i ps now i xgp i microsoft i sony sto su uveli ta sranja da moram citati ova govna od postova koja se vrte non stop u krug . Jadna nam majka ako nam je jedno od toga dvoje razlog ili prevaga da kupimo neku od konzola. Meni ce prevagu uvijek ciniti dobre igre i IP-evi poput Zelde na Nintendu i sl.
Icek maverick Jbt drug kad se ja u potpunosti složim s tobom oko napisanoga <3 Nego, sada se fkt malo smirite sa ovim proljevom koji nikome osim vama trojici nije više zabavan. Pretjerali ste, i to jako. To se btw odnosi na emilija, personu i mastera, da ne bi bilo zabune 😃
PS2MASTER Sorcerer Microsoft je pametno krenuo u ovaj rat i zestoko ce zaprijeti Sonyju sa konzolom. Ako cemo biti iskreni izgled Xbox SeX je daleko ljepsi i bolji od dev kit PS5 iako se nadam da ce i PS5 biti jednostavan, minimalisticki kao i Xbox SeX Ako ćemo bit iskreni, ja da sam na tvom jestu nebi pisao SeX za novi Xbox jer te javnost može proglasiti SeX pervertitom te možeš završiti u zatvoru. Dobro, barem si dao do znanja na čemu smo sa Xbox zajednicom.
emilijo Sorcerer Hoće li konačno jedna Xbox konzola ući u Top 5 najprodavanijih kućnih konzola svih vremena?
emilijo Sorcerer Naughty Dog je dosada imao sedam 90+ igara. 343industries je dosada imao 0 (nula) 90+ igara. The Coalition je dosada imao 0 (nula) 90+ igara.
emilijo Sorcerer Da, da. Prošlu generaciju, a ne ovu. Što ćemo sa cijelom Europom? https://gamerant.com/ps4-xbox-one-sales-europe/
emilijo Sorcerer Što ćemo sa Japanom? Ovu generaciju: PS4 - 9 milijuna Xbox One - 100 tisuća PS4 se prodao 90 puta bolje od Xboxa One u Japanu.
PS2MASTER Sorcerer Konzola se zove Xbox Series X Skracenice za konzolu su: XSX Xbox SeX Biraj si. Il ćeš pisat XSX ko svi normalni ljudi il ćeš pisat SeX kao asocijaciju na sex pervertite.
escoban Koliko god Xbox bio dobar PS5 se kupuje jer sony jednostano ima predobre exluzive koje se nepropustaju
emilijo escoban A baš. Naughty Dog, Insomniac Games, Sucker Punch, Guerrilla Games, Polyphony Digital, Santa Monica, Bluepoint Games, Kojima (vjerojatno),....već rade na PS5 ekskluzivama.
PS2MASTER chono7 Pa naspram nas tu na forum nemaš. Zbilja. Al eto, iznenadio sam se kad si rekao da i to IQ-a što imaš, ti je palo dok si čitao postove. Mora da si v riti s mozgom. Kitom u čelo će ti pomoć