sandidam Miro Miro Lodout je i dalje jeftin za kupiti, svi koriste hartbeat senzor i termal, onda čučanj na rubu zone i čekanje, kampera ima stvarno previše Sve što si napisao je istina. Pogotovo ovaj dio. Čitav smisao loot-anja se gubi s loadoutom. I to silovanje crossplaya mi nije jasno. Apsolutno podržavam postojanje te opcije kako bi mogao igrati s frendovima koji su na drugim platformama, ali da me igra 28 puta pita ako sam siguran da želim igrati samo sa svojom platformom je smiješno. Da je baš toliki problem naći 150 ps4 igrača u aktualnom cod-u mi je teško povjerovati. O kampanju je sve rečeno. Likovi kupe loadout s ghost-om i neka kampanje započne.
Genesis Soul a sad o serverima i kakvo rade..to nije bitno...al da je krcato ljudima, bogami da je...
DarkPunisher Ma mislio je na BO3, COD3 nije imao zombije nito progression od 100lvla+. Briem da je cod3 mrtav jedno 10 godina 😁
Soul DarkPunisher Znam, moj prvi post je bio sarkazam jer je oba puta pisao COD3 🤣 E sad na sta je Genesis mislio, to je druga prica...
weky Infinity Ward bogovi instalacija i patcheva. Zadnji patch, nakon što se skinulo 15 giga je obrisao 10 giga fileova i stavio skidat data pack od 18 giga. Tko ih ne bi volio.
19marksman89 Ja ih volim jer kad upalim igru apsolutno sve u igri radi fluidno i bez bugova.Stekaju sano serveri ali to je opcenito sad problem jer steka i PSN i citav internet zbog ovog sranja u svijetu
sandidam Kikiller 5 kilova unutar jedne minute 25 puta. A svi je imaju jer je bila besplatna u battlepassu prošle sezone koliko se sjećam
Kikiller Digao sam onaj osnovni Karabin (Kar99) na max level - upgrejdano i sad imam fine stvari na njemu, tipa zoom 8.5 x 😃