Znaci sinoc igrali radilo je dosta dobro ocekiva san nula od igre pa san se radi toga vise iznenadio. Frend posao pa san isao u plunder i iskreno nakon prvog warzonea opet sam gustao nakon dugo vrimena cak san i sejvao video jedan. Reko to je to vracamo se.
Upalio jutros igrao par sati i izbrisao igru. Igra je odlicna snajpanje napokon vrhunsko mapa se cini jako dobro ali
Prvo zvuk koraka ne postoji iman jebeni headset od 3000kn i ne cujem lika da trci kraj mene i jos se trlja od mene. Kad igras mp sa ovim slusalicama imas osjecaj da varas kako dobro cuje sve a tu je kriminal. Cujem kutiju sa zuji u drugoj zgradi a 2 lika kraj sebe ne cujem. Uvik isto ovo nije nesto novo sa ovim uvik imaju cirkus.
Drugo veza ovo jutros je bilo ne kriminal nego nesto najgore ikad u codu. Lik leti padobranom 3 metra ide na lodout ja svoj pokupio pucam mu u leđa on lagano ide doli okrene se i ubije me. Osim prvog meca di su normalno padali niti jedan dalje nije radio ali niti jebeno jedan.
Meni je toga pun kurac da svaki put se moramo izminjati ko ce biti host pa ovo pa ono i onda sutra opet probati.
A uz takvu vezu malo veci ttk i to je recept za propast.
Hvala ali ne hvala
Dok spajanje ne bude po kvaliteti veze nego sbmm ja vise ovo ne skidan ili nek dadu jebene dedicated servere