Ima li iko od forumaša ikakvih iskustava sa ovon trgovinon, narucija san H P30 Pro sa njihove stranice, bija je na akciji 3199, uredno su mi poslali ponudu sa barcodon priko kojeg san platija, i taj dan su mi rekli da je uređaj poslan. Proslo je 7 8 dana od toga, i svaki mail koji in šaljen dobijen odgovor da ce uređaj bit poslan dns i da ce stic za dan dva, tako vec 3 4 maila. Nebi me bilo briga da mob nije za poklon i triba mi stic do četvrtka... Ima li ko kakva iskustva sa njina, jer mi se cine neozbiljni. Plus na mail odgovaraju priko neke stvari, a na telefon se ne javljaju...nikad
GSM Centar Rijeka
Velika je vjerojatnost da taj mobitel nećeš vidjet uopće ili ga u najboljem slučaju nećeš vidjeti narednih 10-ak dana. Ja bi tražio povrat novca.
Tražija san da mi pošalji potvrdu da je plačeno na mail, pa ako ne stigne do četvrtka definitivno tražin povrat o prijavljujen nadležnin institucijama
inace je to trgovina u kojoj sam sigurno barem tri mobitela kupio, mislim da rade vise od 20 godina, samo jbg zadnji mob sam kod njih kupio prije 15 godina pa ti ne mogu reci kakva je sad situacija.
Ovo je bilo prije svega sa koronon, na kraju je sve dobro prošlo. Malo su me zajebavali sa dostavon i nisu ažurni u odgovaranju na mailu ili uopće podizanju telefona kad ih zoveš. Al isto je na kraju proslo sve u najboljem redu, dobija uređaj puno ispod cijene, novi zapakiran sa svin papirima... i na kraju mi je ipak stiga prije roka za rođendan. Ugl nebi preporučija čisto jer nikad nisi na čisto sa njima radi loše komunikacije
Moje iskustvo sa gsm centrom je koma.
Naručio Xiaomi mobitel (pred par tjedana), piše im na web-u da je dostava unutar 5 radnih dana, prošlo tih 5 dana nitko mi ništa ne javlja.
Prvo šaljem mail, ne odgovaraju.
Drugi dan zovem na dva broja koja su im na web-u, isključena oba.
Treći dan se zaletim do poslovnice, zaključano i nigdje ne piše da su možda na godišnjem ili da su na marendi ili "vraćam se ubrzo" ili nešto tako.
Zovem prijateljicu koja je pravnica, kaže mi šta sve može poduzeti ali da će prije još jednom ić kod njih do poslovnice.
Drugi dan se zaleti, tad je gazda radio, pita ga šta je s pošiljkom na moje ime/prezime, prvo ju laže da nema ništa od mene u sustavu, onda mu je ona pokazala mail-ove di je potvrda da je sve plaćeno. Objasnila mu je di će ga sve prijavit ako se to ne riješi, i sad odjednom me ima u sustavu.
Dan nakon toga mi je osobno njegova, prepostavljam, supruga isporučila mobitel doma.
Ako ništa drugo, s mobitelom sve ok.
Moja greška da se nisam informirao prije, jer da sam vidio ove komentare + na drugim forumima ne bi naručivao kod njih,
ali kako sam dosad naručivao sa 10+ webshop-ova i nikad nisam imao probleme sam se opustio.
Tako da moja preporuka nemojte ništa uzimat od njih jer će vam pokidat živce.
PAZITE SE, NI SLUČAJNO NE NARUČUJTE NIŠTA OD GSM-a!!!!
Naručio sam mobitel 26.08.2024. Tom prilikom me je kontaktirao prodavač oko nekih pitanja i sve je bilo ok. Uplatio sam 26.08.
Nakon uplate nitko se više ne javlja ni na telefone ni na mailove puna 2 mjeseca (cca 30-ak poziva na sve objavljene telefone i 10-ak mailova). Na kraju sam osobno otišao u njihovu poslovnicu u Rijeci (sumnjao sam da uopće postoji). U trgovini nije bilo nikoga. Vrata zaključana u radno vrijeme. Zovem par puta na telefon i kao i obično ništa.U servisu koji je vrata do također ista priča. Pitao sam susjede. Kažu da su tu negdje. Na vratima servisa vidim broj telefona koji nije objavljen na internetu (znam ih već napamet). Zovem i čudo, javlja se serviser. Kaže sada će doći. Kad je došao raspitam se o naručenom telefonu. Naravno, on je serviser i ne zna ništa, ali nazvati će kolegu iz prodaje. Nakon 15-ak minuta dolazi prodavač u trgovinu. Ukratko, moji mailovi su slučajno završavali u spam-u, a za telefon je čudno kako ih nisam mogao dobiti. Riješiti će problem. Ako ne bude u par dana da ga nazovem pa mi napiše broj telefona na koji ga mogu dobiti na papirić. Krenem prema van i pogledam papirić. Na njemu je onaj isti broj koji znam napamet i na koji se nitko ne javlja. Vratim se u trgovinu i zamolim povrat novca jer je već prošlo više od 2 mjeseca od narudžbe. Naravno, ne može mi vratiti novac u poslonici (mobitel je naručen preko firme) već će problem riješiti u nekoliko dana. Da ne duljim više, naravno da nije bilo riješeno, naravno da se opet nitko nije javljao na telefon, no sada sam imao telefonski broj servisa pa se tu javljala gospođica koja je onda išla kod kolega u prodaju i javljala mi odgovore.
Novci su vraćeni 03.12, dakle nakon više od 3 mjeseca.
Nikad više. Pretpostavljam da više ljudi odustane kao što bi i ja bio da se radilo o nekom manjem iznosu i da tu izvlače lovu.
Čudno je čitat ovakav tekst a da se ne odnosi na jednu drugu firmu… za promjenu
papagalo zato ja jednostavno ne uzimam nista bez pouzeća u HR. Eventualno par giga trgovina ali generalno izbjegavam