chono7 Je, ali to ti je isto kao da cekas masivne popuste na steamu, originu... I jos prodes jeftinije.
master_x chono7 S time da ti te igre ostaju koje kupiš na rasprodajam a dok nema PS+ pretplate nema niti tih "besplatnih" igara.
munja Zero Sony je korak ispred Microsofta s PS Now jer je streaming budućnost. drops mic * Google Stadia approves
emilijo Sorcerer Preko PS Now usluge se može više skinuti igara i igrati sa konzole nego na Gamepassu. ?
emilijo Sorcerer PlayStation Now: 500 igara više od Gamepassa Igre se mogu streamati i skinuti Jeftinije od Gamepassa Ne treba dodatno plačati online igranje
emilijo Sorcerer Samo ako streamaš. Stream je trenutno u 720p rezoluciji, ali planiraju poboljšati na 1080p.
Garrus_V Tuhy Tuhy De lockajte ovo, dopizdili su više i bogu i vragu tuhyjev komentar na potpuno bespotrebnu raspravu... ah neke stvari se nikad ne mjenjaju 😆
PS2MASTER Sorcerer ali igre sa PS Now imaju losiju rezoluciju negoli igre sa XGP PS Now igre ( PS2 i PS4 ) se isto mogu skidati. Zato ne blebeci gluposti
PS2MASTER Sorcerer Shvati da je PS Now namijenjen samo za streamanje, a XGP ne. Sony nema pretplatnicku uslugu kao Microsoft, tj. da se igre ne streamaju. Za PS Now treba internet da bi se moglo streamati jer ako internet prestane raditi ne mzoes nastaviti streamati, a za XGP ne treba internet jer se igre ne streamaju PS Now isto ima opciju za skidanje igara. PS2 i PS4. Ti si napisao da PS2 igre ne. Ajde ne pisi gluposti vise, stvarno. Ovake pisane gluposti od strane Bonera jos nisam vidio.
PS2MASTER Sorcerer Ke kako? Lepo. Napisao sam lepo, da citas, PS2 igre koje su u PS Now pretplati se isto mogu skidati.
PS2MASTER Sorcerer Pisalo je i po 2 mjeseca. Svako malo mijenjaju . Tokom proslih blagdana bilo i po 3
PS2MASTER Sorcerer Eto, imam sve GTA-ove sa PS2, imam Dark Cloud, imam Mark Of Kri, Primal. Digitalno kupljene. Pa u cem je problem? Ke ti nije jasno?
DarkPunisher @PS2MASTER , daj mi reci samo kak da uzmem PS Now. Imam lovu na racunu al me trazi karticu, kartica ne prolazi jer nije americka a paypal baca error isto.