t_urok99 yakuza_stinger tek sam došao na ovaj forum pa ne znam ove nove internet fajtere no vidim da ima starih forum heroja koji su se nekad polomili dokazujući nadmoć jedne konzole nad drugom iako doma nisu imali niti jednu...vidim forumi se mijenjaju ali ćud nikako...zapravo i nisam ljut nego mi žao takvih duša...
yakuza_stinger t_urok99 Ima, al meni to osobno ne smeta. Uglavnom ignoriram. I posjedujem 10 - 15ak konzola (koje začudo sve rade) kroz timeline od cca 25 god (i PC isto jel) tako da igram se na svim platformama. Jedino Xboxove nemam. Kad nemaju igre hihi.
emilijo fensisuperstar Slažem se. Kasni portovi, trilijuni cheatera online i beskonačne nadogradnje su privilegije Master Rase.
emilijo munja Navest ću jedan od razloga: RDR1 - izašao na konzolama 2010., još ga nema na PC-ju RDR2 - kasnio na PC godinu dana za konzolama Monster Hunter World - kasnio na PC 6 mjeseci za konzolama Destiny 1 - nije nikada izašao za PC GTAV - kasnio 1,5 godinu za konzolama GTAIV - kasnio 6 mjeseci za konzolama Crash Team Racing - još ga nema na PC-ju Spyro - kasnio godinu dana FFXV - kasnio godinu dana Kingdom Hearts III - još ga nema na PC-ju …..
emilijo Sorcerer Istina, prije dolaska PC verzije RDR2 je izgledao najbolje na Xboxu One X...…….a najgore na Xboxu One S.
emilijo maverick I koje je tvoje mišljenje? Zašto je samo ovu generaciju prodano preko 200 milijuna konzola?