Premlad si da shvatis zajebanciju Yakuze
Horizon Zero Dawn za PC se pojavio na Amazonu
zajebancija ili ne, osim dobre grafulje i donekle zanimljivog plota i glavnog lika, igra je cisti zaborav i natjerao sam se zavrsiti ju. od dlc-a sam i odustao
@maverick to je zato što nisi igrao u 8k 144 fpsa!
fensisuperstar ne nego je to zato sto nisam igrao na dobrom TV da mi grafika odmah bude trostruko bolja. pitaj Zeru i wekya, oni ce ti objasniti, ja se jbg igram na monitoru pa sam zaostao
Za wekija se ne čudim ali Zero je mixed martial artist u ovom području. Dribla on i Pc igre!
To je više provokacija, ali da, kvalitetan monitor ili TV je od ooogromne važnosti. Ma i na mobu, sad sam s amoleda prešao na pls i baš je osjećaj da sam prešao s konja na magarca, unatoč većoj dijagonali.
Kad smo kod monitora, baš sam u procesu nabavke novog i brijem da ću ipak ići na 27" 144 Hz, IPS, 1080p. Vjerojatno AOC G2 ili LG 27GL63T. Realno ništa ispod 2000 kn i nije prihvatljivo, a ovo je zapravo i u nekoj budžet klasi. Trebao bi biti solidan upgrade sa 22" Samsunga 226BW kojeg već imam cijelu vječnost.
Dobar potez jer onaj tko će odigrati na PC-u vjerojatno nije kupio PS4 i ako mu se svidi možda uzme PS5 da odigra dvojku odmah po izlasku. Tak da ono, Sony i dalje zadržava ekskluzive, a izdavanjem na PC-u zaradi se još malo para + možda privuče PC igrače na PS kad vide što propuštaju.
A upravo je moje trolanje na GP-u bilo minimalno u odnosu na broj godina koliko sam bio tamo i u odnosu na to koliko su drugi flejmali i provocirali. Vidi se da pričaš na pamet. S obzirom koliko jedan weky trola ovdje, nešto ne vidim da odustaješ idućih 7 godina od foruma. Samo retorika i nula akcije.
yakuza_stinger a koga ti zavaravas. Uvijek si bio trol.
Fenixe sto je s tobom? Sto se promjenilo?
Ako ne bude ekskluziva koja je poanta postojanja konzola?!?
maverick
Resident Evil 2 na Xbox S i OLED-u ima višestruko bolju grafiku nego na PC-u s max postavkama i IPS-om. Kontrast, oštrina i dubina crne proizvode sliku koja apsolutno superiorno izgleda, atmosfera je nemjerljiva i cijeli dojam grafike je neusporedivo bolji. Ekran je bitniji od bilo kakvog hardvera.