Vrijeme Spacemaniaca je stvarno bilo "veselo", taj bi permabanao pola GP-a kad bi se ustao na lijevu nogu. 😃 Mislim da sam do 2006., kad sam se uspio skrasiti pod ovim nickom, trajno banan minimalno 6,7 puta što je bio spoj moje dječje nezrelosti i njegovog diktatorstva.
Sjećam se kad sam se negdje 2009., nakon 2,3 godine izbivanja, vratio na forum da sam imao osjećaj da to nije onaj isti forum jer se struktura ljudi dosta promijenila, a forum je nekako prodisao kad se Spacemaniac maknuo. Veliki se dio ekipe umrežio na MSN-u i svaku smo večer imali grupne razgovore u kojima je bilo svega, od svađa (koje su se često s foruma prelijevale na msn) i smijeha do političkih i filozofskih rasprava.
GP je po meni bio zlatno vrijeme, dosta članova i događaja mi se urezalo u pamćenje; Kaiserus i 2D Teroristi, General Two (ne mogu se nikako sjetiti nicka s foruma) i njegovi ispadi, Guzonja i frka sa Spacemaniacom, Horrus, gamer5494 i njegovo prevrtanje kontejnera, konstantno zezanje Zolta da je Marv iz filma Sam u kući... Jednom je NegativeCreep organizirao „napad“ na neki forum Gizdic pa je nas 10-ak iz sprdačine zaspamalo sve topice tog brižnog foruma glupostima i raznoraznim prostotama. Bila je i scena kad je pola foruma imalo sig buz_zg... Mogao bih do prekosutra, ali moram raditi. 😃
Koliko god mi je žao što je to sve ostalo izgubljeno istovremeno mi je i drago jer bih danas umirao od sramote čitajući nezrele budalaštine koje sam pisao.