A joj sjećam se masu toga! Na Game Play forum sam se registrirao 20.02.2007 i razlog je bila pomoć oko PSP pirata (na kraju nisam nikad ni pokušao).
Tako da se sjećam Spaceovih križarskih pohoda (kako je kolega gore napisao), brutalnih borbi između PS3 vs X360 (koji sam fanboj bio ajme), prvoaprilske šale kako MGS4 i FF XIII dolaze na xbox, legenardnih tema i članova, reper general two haha, pa teme "pišete o čemu god želite" poslje se zvala "pišite o svemu i svačemu", crteža PSPfreaka (zna netko šta je sa njim), smiješnih izjava koje su bile na vrhu stranice, nekih članova koji su bili majstori za avatare i signature, legendarnog GP klana u KZ 2, kad sam otvorio temu kako sakriti PS3 od tate i da li će ga skužiti (nisam mu odmah rekao da sam ga kupio xD), onda titule koji su samo rijetki imali i trebao si dati guzu za nju..Sjećam se da sam u tih 4 i po godine skupio preko 8000 postova i da sam baš uživao provodeći vrijeme na forumu..Uglavnom meni je GP forum bio zlatno doba foruma!
Sjećam se i svega sa NL, Reboota ali tad je većina od tuda bila tamo. Se sjećate DJ Burkia-michelangelo i njegovih prevara hahaha.