Drugi prijelaz upravo radim, ovaj put igram sa Dark Urgeom i doslovno istražujem sve sto se ima istražiti. Oslobodio sam onog malog Goblina iz Thiefling kampa da me preporuci kad dođem u Goblin kamp. Tu ću Mintaru recruitati jer sam ju promašio u prošlom prijelazu. Nakon sto ju je recruitam ću pobiti cijeli goblin kamp i onda ću se vratiti u Thiefling kamp i njih ću isto sve poubijati. Astarion mi je sada Cool bard. Ima super šešir.
Baldur’s Gate 3
Ostao mi samo Nier u underdarku, morao bih se udružiti sa dfarfowima da ga skupa koknemo i da spasim one trolove. Ili mogu ukrasti onu bačvu mega baruta i spaliti sve u krugu od 100 m. Because democracy .
sinoc rijesio act 2, level 10 sam. zadnjeg bossa u actu 2 sam jebeno 3 shotao u prvom turnu
vulnerability + enrage throw i 2 obična throwa.
Baš sam i ja jučer završio Act 2 nakon 110 sati.
Promjena tempa u odnosnu na Act 1 samo sa jednim hub-om i s puno više fokusa na borbu i istraživanje, što i nije loše.
Jedina zamjerka je što informacije o glavnoj priči kroz cijeli Act 1 i 2 stižu na kapaljku, a onda se odjednom odvrne slavina i izbombardiraju nas informacijama i otkrivenjima. No možda sam si i sam kriv što si narušavam paceing sa istraživanjem svakog milimetra svijeta.
Frank kraj acta 2 i pocetak acta 3 me izbombardirao s informacijama i nemogucim odabirima xD
- Uređivano
Torgue URLAM! AJME OVO JE NEŠTO NAJJAČE JEBENO IKAD!!!!
- Uređivano
South Park makes Baldur's Gate 3 joke, Larian quickly corrects it
https://www.ign.com/articles/baldurs-gate-3-physical-deluxe-edition-announced-for-early-2024
Dolazi na disku.
Full cijena, 2 diska za PS5, 3 za Xbox, al ima i dodataka koji opravdavaju cijenu.
Možda se i uzme, makar nije moj đir
Valjda bu se mogao napraviti kakav preorder u SD-u po normalnoj cijeni