Drugi prijelaz upravo radim, ovaj put igram sa Dark Urgeom i doslovno istražujem sve sto se ima istražiti. Oslobodio sam onog malog Goblina iz Thiefling kampa da me preporuci kad dođem u Goblin kamp. Tu ću Mintaru recruitati jer sam ju promašio u prošlom prijelazu. Nakon sto ju je recruitam ću pobiti cijeli goblin kamp i onda ću se vratiti u Thiefling kamp i njih ću isto sve poubijati. Astarion mi je sada Cool bard. Ima super šešir.

8 dana kasnije

Ostao mi samo Nier u underdarku, morao bih se udružiti sa dfarfowima da ga skupa koknemo i da spasim one trolove. Ili mogu ukrasti onu bačvu mega baruta i spaliti sve u krugu od 100 m. Because democracy .

sinoc rijesio act 2, level 10 sam. zadnjeg bossa u actu 2 sam jebeno 3 shotao u prvom turnu 😃

vulnerability + enrage throw i 2 obična throwa.

Baš sam i ja jučer završio Act 2 nakon 110 sati.

Promjena tempa u odnosnu na Act 1 samo sa jednim hub-om i s puno više fokusa na borbu i istraživanje, što i nije loše.

Jedina zamjerka je što informacije o glavnoj priči kroz cijeli Act 1 i 2 stižu na kapaljku, a onda se odjednom odvrne slavina i izbombardiraju nas informacijama i otkrivenjima. No možda sam si i sam kriv što si narušavam paceing sa istraživanjem svakog milimetra svijeta. 😁

Frank kraj acta 2 i pocetak acta 3 me izbombardirao s informacijama i nemogucim odabirima xD

sad sam otkrio čemu zapravo služi perform 😃

URLAM.

Zamisli netko te raisa da priča sa tobom a kad ono:

Gale sa odjećom od Minthare izgleda kao član metal benda 80ih 😃

7 dana kasnije

Neću spojlat, ali ako u gradu uđete u jednu vilu i u jednu određenu kuhinju na određena vrata, pogodi vas hrana u glavu i kuhar viče na svog pomoćnog kuhara IT'S RAW! Koji dragulj od igre.

Torgue

Da su oni u BG3, mislim da bi istu igru kupio 10 puta!

Pingvini su mi bili najjača serija 2008 - 2015.

6 dana kasnije
      • You can now use sponges and soaps to clean up your party members, removing grime, blood, and bad odours!

Giphy - Yooo Wow GIF by FOX TV

13 dana kasnije

Tuhy stime da preko njihovog webshopa…79 eura igra i vele shipping costs 20 eura…

Valjda bu se mogao napraviti kakav preorder u SD-u po normalnoj cijeni 🙂