Baldur’s Gate 3
Ja nikak da se natjeram igrat.
Je, kad sjednem odu sati i o igri mogu napisat samo pohvale, al sve češće biram radit neš drugo nego igrat bilo kaj.
Nisam PS5 ni odveo na popravak još uvijek, a Spider-man dolazi…
Lastane jesu li to godine?
Odbijam i pomisliti poceti ovo igrati dok ne budem U mirovini i ne odigram konacno Divinity 2 Koji Sam vec tri puta kretao i svaki puta zbog nedostatka vremena prekidao na dulji period i onda shvatio da Moram Sve ispocetka jer ne znam di Sam stao.
fensisuperstar Gasi igru, motaj kablove.
Koji voice acting ljudi moji, koje animacije
Obavezno poslušati ovo, koji nevjerojatan soundtrack!
Vau. Ne zbog implementacije klasa kako je dnd na papiru, tu mi je i dalje Neverwinter 1 i 2 vrh. Ali doživljaj svega ostalog u igri, nikad bolji, stvarno osjećaj papira je tu. Čim kreneš glumiti ninju, paf… I moraš loadati.
Jako dobra pjesma, a vjerujem da je u igri doživljaj još bolji. Upoznao sam eminentnog Rahaela i veselim se borbi s njim… iako su ga s novima patchom jebeno buffali.
Sountrack je stvarno fantastičan i ima obilje odličnih skladbi koje se koriste samo u jednoj borbi. Sad sam baš sat vremena uživao u epskoj skladbi u boss borbi s onim jednim golemom u Underdark kovačnici (pokušavam ne spojlati, ali mi ne ide ). Nije teška borba, ali se itekako razvuče na tactician težini ako pokušavate osvojiti trofej da ne koristite čekić.
Evo usput jedan savjet za one koji igraju na kontroleru:
Ako držite X pritisnutim pretražit će se područje oko izabranog lika te će se u bočnom meniju pokazati svi predmeti s kojima možete napraviti interakciju. Ovo značajno olakšava i ubrzava lootanje. Do sad sam sigurno potrošio oko 3-4 sata na uobičajeno ciljanje i traženje predmeta. Znam da je ista mogućnost bila uključena u Divinity 2, ali jbga očito imam pamćenje kao zlatna ribica.
Frank Nije teška borba, ali se itekako razvuče na tactician težini ako pokušavate osvojiti trofej da ne koristite čekić.
Pazi ovo, gledao video i ženska je ostala samo sa jednim likom, uspjela je Sentinela ispod čekića dovući i sada ako pukne čekić ubit će i nju i sentinela i Game Over. Ženska se sjetila da može baciti potion na podu i sa fireball je aktivirala sklopku (da to se može) čekić je pukao, ubilo i nju i njega ali nju je oživilo jer je čekić razbio potion koji je stajao pored nje na podu. Znači svega su se sjetili
Da, fora je ta mehanika što se tiče potiona. Kada želim ciganiti stavim jedan na pod, okupim svoje likove oko njega, razbijem ga i svi se zaliječe od nastale pare.
Igra ima jako puno mehanika i mogućnosti za rješavanje svakog problema zbog čega bi se slobodno mogla ubrojati u immersive sim igre.
- Uređivano
Drugi prijelaz upravo radim, ovaj put igram sa Dark Urgeom i doslovno istražujem sve sto se ima istražiti. Oslobodio sam onog malog Goblina iz Thiefling kampa da me preporuci kad dođem u Goblin kamp. Tu ću Mintaru recruitati jer sam ju promašio u prošlom prijelazu. Nakon sto ju je recruitam ću pobiti cijeli goblin kamp i onda ću se vratiti u Thiefling kamp i njih ću isto sve poubijati. Astarion mi je sada Cool bard. Ima super šešir.
Ostao mi samo Nier u underdarku, morao bih se udružiti sa dfarfowima da ga skupa koknemo i da spasim one trolove. Ili mogu ukrasti onu bačvu mega baruta i spaliti sve u krugu od 100 m. Because democracy .
sinoc rijesio act 2, level 10 sam. zadnjeg bossa u actu 2 sam jebeno 3 shotao u prvom turnu
vulnerability + enrage throw i 2 obična throwa.
Baš sam i ja jučer završio Act 2 nakon 110 sati.
Promjena tempa u odnosnu na Act 1 samo sa jednim hub-om i s puno više fokusa na borbu i istraživanje, što i nije loše.
Jedina zamjerka je što informacije o glavnoj priči kroz cijeli Act 1 i 2 stižu na kapaljku, a onda se odjednom odvrne slavina i izbombardiraju nas informacijama i otkrivenjima. No možda sam si i sam kriv što si narušavam paceing sa istraživanjem svakog milimetra svijeta.
Frank kraj acta 2 i pocetak acta 3 me izbombardirao s informacijama i nemogucim odabirima xD