Igra otišla na 96 na metacriticu, a znamo da je devovima to bitno

doktor1 Igra otišla na 96 na metacriticu, a znamo da je devovima to bitno

Vec je na 97 Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha Ha-Ha-Ha

Kakvi manijaci

Meh, ako nebude na 98 neka Larian stavi ključ u bravu!

U onoj prvoj onoj kripti se nađe ability za razgovor sa mrtvima; možemo im postaviti pet pitanja i ide jedan po odmoru.

Mislim da je ovaj drugi hotfix poboljšao tranziciju iz gameplaya u cutscene prilikom razgovora.

Inače, sada kada sam još malo bolje skužio igru, naravno da sam počeo ispočetka i drago mi je da jesam! Tek sam sada skužio da možemo i predefiniranim likovima mjenjati abilitije i skilove prije početka.

Kao i da Karlach uopće ne treba armor jer dobiva bonus bez njega

doktor1 U onoj prvoj onoj kripti se nađe ability za razgovor sa mrtvima; možemo im postaviti pet pitanja i ide jedan po odmoru.

To je ona ogrlica? Nevjerojatno koliku dimenziju igra dobije kad shvatis da mozes i s mrtvima pricati. Procitaj usput i opis spella. Ne mozes pricati ako su umrli od vatre, kiseline itd. jer to tijelima unistava lice. Nevjerojatno koji detalji.

Kao i da Karlach uopće ne treba armor jer dobiva bonus bez njega

Ako se dobro sjecam, to vrijedi za Barbariane, a za Monkove u 5e vrijedi da dobivaju pentalty ako nose oklop, no Larian je to maknuo, da bude malo vise slobode u dizajnu likova. Sto podrzavam, neke odluke trebaju biti motivirane zabavom, a ne nuzno logikom.

Da, ogrlica.

Htjeo sam ići popričat sa ono dvoje koji su uhvatili Lae'zel ali su bili premasakrirani…
      Pa sam na plaži sa mrtvom elfovom ribaricom poćakulo Ha-Ha-Ha

Sad se samo po sebi povlači pitanje. Ima li romanse s mrtvima?

Fenix Bome pitanje. Ha gle, ne bi smjelo, ali ako se ne uhvati…

EDIT: Aha, u igri. Nema.

Ajde da su napokon patchali:

Probao sam prvi Divinity. Bio sam uporan i skupio 6-7 sati ali nikako nije išlo.

Ne mogu prožvakati izometrijsku kameru i borbu na poteze.

Nadam se da ću jednoga dana vidjeti ovakvu igru ( kvalitete, scalea, kompleksnosti, izbora itd.) iz trećega lica i s real time borbom.

U svakom slučaju lijepo je vidjeti da se očito radi o sjajnoj igri i da je toliko hypea na forumu.

Ekipa uživajte kada igra izađe.

Fico

Da, iznenadilo me malo, moj nije. Još ni u ekipi nije bio već samo u kampu.

doktor1 E da, ne znam kaj tocno to trigera, nisam skroz skuzio. Srecom pa sam ovisan o quicksaveu pa kad se desi cu eksperimentirati malo.

Igram sa Karlach i znam šta trigerira Ha-Ha-Ha

Ja imam samo jedan quicksave i isključen autosave.

Ljen sam ići na save tako igram neku vrstu ironman moda….

Fora kako likovi postaju prljavi što više vremena provode u avanturi… Do odmora…