• Gaming Vijesti
  • “4K rezolucija je dovoljna, cilj za idući Gran Turismo je 240 FPS-ova”

milicevic87 Igraj ovaj novi neces pozalit.

Kaj se tice arkada i simulacija to je malo tesko za pricat jer ovisi o klasama. GT3 i GT4 klase su jako dobro slozene na GT sport i sigurno nije nikakva arkada. Mozes rec da su staze arkadne jer rubnjaci ne utjecu previse na automobile i slipstream je prejak no to je namjerno napravljeno da online igranje bude atraktivnije i agresivnije.

Pogledaj kaj pravi GT3 vozac(koji je pomogao u razvoju Assetto corse) veli o simulacijama koji je zapravo kvalificiran da prica o tome sto je simulacija, a sto je arkada. https://www.youtube.com/channel/UCjEUEAEO0fA4A7oBZJDO0Pw

chono7 Veljko ovo ti je stvarno nepotreban komentar. Neka bude zadnje upozorenje.

Ca? Nisan nic lose misli. Napeti su svi previse. A lipo je cakulat o ckepami 😁

Au izgleda da sam ubo u osinje gnijezdo. Barem netko bode ovdje 😂 e decki moji, nemojte zavrstiti kao u reklami "a da si nades curu"

Pričaš ko neki kežual koji je zalutao na gamerski forum, lol.

a brate offtopica.

Smatram da trebaju forsirati veci framerate naspram rezolucije pogotovo ako pricamo u MP naslovima i sve popularnijem cross platform igranju jer je ocito da tu prednost imaju PC igraci. 4k je maksimum i biti cu cisto iznenadjen ako se ista bude vrtilo na toj nativnoj rezoluciji u 120fps, a kamoli vise tj da budem iskren skeptican sam i prema 4k lock 60fps. obecavali su oni i ovaj gen full hd 60 fps pa je toga bilo jako malo, a lockana valjda nije nijedna na base ps4.

Ovdje fali još samo Megatama sa Project cars brijom i ww 3 može započeti 😃

Zero pa i jesam kezual, ne igram nista. A ti? Jebes sta i zasto ne?

Ma bitno je da se raspravlja i forum živne. Šta ima veze ak se malo zakoljemo? 😁

milicevic87 Šta ima veze ak se malo zakoljemo?

vidis cim sam spomenuo ubijanje chono se usekiro ili nije 😅 . bolje nam je bez klanja i slicnoga 🤣

ako cemo pak o hebanju, u toj debati hocu vidjeti emilija i slicne perverznjake 😆

sto se tice gt-a tu ili ima nas koji ga hvalimo ili onih koji ga pljuju. nema izmedju

Ma ono je bilo zbog toga sto si preko Ucke. Ali ne mozes ni skuziti foru ako nisi iz Istre 😁

Kakva Istra i Ucka. Nikad cuo, nikad vidio. Mislio sam da to jos Veneciji pripada. Ne kasnim puno, jedno 8 stoljeca.

S one strane zida.. ne rabis vise potvrdivat 🙈

tek sam neki dan saznao od kolege da je novi predjednik Hrvatske onaj svinjooki. eto koliko ja znam o politici u hr, nit me zanima. Lako takvoga zajebavati. ajmo mi o autima i zenama bolje jer treba mi oboje tj za zenu i nisam toliko siguran vise, s obzirom da su ovdje zasticene ko licki medvjed, a ove nase rvatice bosanke i srpkinje brzo su nesto naucile njemacke zakone pa ti pocne prijetiti cim nisi uradio nesto po njenoj volji.