PS5 dobio ogromnu nadogradnju performansi u zadnji čas; veći SSD, više RAM-a i bolji procesor
Čisto sumnjam da je to bilo "u zadnji tren"...koliko znam to se dogodilo već 2017.
Bezveze glasine. Uostalom to se zove razvoj proizvoda. Prođu oni ohoho verzija prije nego dođu to finalne.
Platforma/softver je u razvoju 4 godine, glupo i neefikasno bi bilo da je hardver u razvoju 4 godine pogotovo na trenutnom tržištu koje ide stepenicu naprid doslovno iz dana u dan.
chono7
Za kakvu situaciju? Nigdje ne možeš pročitati hrpu gluposti kakava se navela u ovom članku. Zar stvarno netko sa zrnom mozga može ičemu povjerovati u ovom članku? Malo sam bacio pogled na net. Nisam nigdje naišao na ovakav članak s ovakvim vijestima. Halo. O čemu pričate. Lik se sprda sa svima nama pišući ovakve debilane.
- Uređivano
boja1964 nije lik i ne sprdam se. Kad pišem vijest gledam Twitter, Reddit, ResetEru i sve portale veće koji pišu veće gluposti nego ja kako ti to kažeš - PushSquare, SixAxis, Gamesradar i sl. Na svim tim mjestima gledam(o) ima li izvora za tu neku određenu vijest i sl. Mi pola toga niti ne pišemo što se piše (primjerice najčitanija vijest u gaming svijetu neki dan je bila da je zamisli PlayStation zaštitio u Švicarskoj PS5 naziv i simbol kao par dana prije otkrivanja konzole ili jučer je bilo najčitanije da "neki ljudi misle da će PS sutra najaviti PS5 event jer je PS4 event najavljen 31.1.2012. što je isto petak baš kao što je sutra petak). Ili najočitiji primjer gdje smo mogli skupiti nekoliko tisuća klikova (ne pretjerujem), ali nismo htjeli objaviti ovo jer je itekako jasno da je fake - https://www.pushsquare.com/news/2020/01/ps5_startup_sequence_is_likely_fake_but_still_lovely
I ne, ne bi bilo prvi put da je jedna kompanija promijenila specifikacije dev kita u zadnji čas. Developer kitovi imaju čak nekoliko revizija u svakoj generaciji, a ni ova nije iznimka. Zatim prate se insideri kao što su Tidux, Nibel, Daniel Ahmad, Benji Sales i tek onda se napiše vijest.
Također, jasno piše da je glasina u pitanju. Glasine su glasine i može ih tumačiti svatko kako želi. Meni osobno ih je zabavno čitati, a ako me ne zanimaju, samo ih preskočim.
S druge strane se mogu složiti da je svima muka od glasina, glasina i glasina i da svi žele konkretne vijesti. I mi bismo to voljeli, ali je takvo stanje na tržištu da se ne događa ništa osim glasina. I to ljudi nekim čudom vole i čitati.
Jedino je prava šteta što veliku većinu domaće publike ne zanimaju druge platforme osim PlayStationa, pa se članci o Xboxu i Nintendu jako malo čitaju i tu smo u deficitu (ne samo FFA već svi domaći portali u odnosu na ostatak svijeta) što znači da nedostaje više različitog sadržaja i sl. No to je neka druga tema.
To je to.
Pozdrav.
- Uređivano
Developer kitovi imaju čak nekoliko revizija u svakoj generaciji, a ni ova nije iznimka.
Dev kitovi dolaze u svakoj generaciji u raznim verzijama iz tog razloga da devovi imaju na čemu raditi next-gen igre dok se lista finalnih specifikacija uvijek dobi puno prije da, kako sam rekao, developeri počnu radit igre za te specifikacije ili prema tim specifikacijama, čak i puno prije dostupnosti prvih verzija dev kitova. Prva verzija je slabija od finalnih specsa, al sigurno jača od sadašnje generacije konzola, druga nešto bolja, sa npr, više RAM-a, treća sa još jačim CPU-om i GPU-om, 4-ta revizija je, ajmo reć, finalna, pola godine prije izlaska novih konzola i dalje više nejde. Dok se za konačnu konzolu specsi moraju zaključati barem godinu dana prije jer se još mora odraditi finalno testiranje, proizvodnja i distribucija, dev kitovi su druga priča.
Vjerojatno najčitaniji portal na ovim prostorima HCL nije niti riječ napisao o ovome. Urednik je prije nekog vremena rekao da neće pisati gluposti i rekla kazala vijesti. Ne vidim da im zbog toga pada posjeta. Više cijenim suzdržanost i ignoriranje rekla kazala vijesti nego njihovo bespotrebno objavljivanje. Kako ti može biti gušt čitati bedastoće? Ti svoj članak i tvrdnje u njemu ne možeš ničim potkrijepiti osim kako kažeš da prenosiš rekla kazala vijesti koje pobereš na prostranstvima interneta. Koji je smisao uopće ovog članka osim da se nas par debila posvađamo oko nečega što nema veze sa zdravim mozgom? Ići tvrditi da se konzola u zadnji tren prepravlja jer je osjetno lošija od konkurencije te da se odgađa predstavljanje iste je oprosti na izrazu čisti debilizam. Prije koji mjesec ste pisali da je konzola osjetno jača od xboxa. Znači, piše se da se samo piše bez obzira na istinitost i izvor vijesti. Nemaš niti jednu relevantnu informaciju o samoj konzoli osim onog što dozira sam sony a vi svaki drugi dan objavljujete senzacionalističke članke van svakog zdravog razuma. Što je sljedeće?
Sljedeće je gašenje portala.
Koj k se ti boris opce tu, ak ti ne pase ne citaj.
HCL LOL, prosjecna dob njihovih pratitelja je sest i pol godina.
Disclaimer: Flipperovi članci potencijalni uzrok PTSP-a.
Flipper je notorni obmanitelj svekolikog gamerskog življa u regionu i Slavoniji. Još kad mu iskopaju da je bio Xbox fanboy, ode karijera daun d drejn.
plot twist PC ce biti jaci od ps5 i novog Xbox