Deadwalker chono tragedija, ne znam kako si uopće pokrenuo igru. Trebalo bi ok raditi, iako sam čitao da zna biti dionica gdje igra uspori, vjerojatno to budu s patchevima riješili.
Fenix Rasprava o recenzijama prebačena u posebnu temu. Tamo možete nastaviti u kojem god smjeru poželite, a ovdje pišite o igri oni koji igraju i koji će tek igrati O recenzijama za Hellblade 2 (80 Metacritic)
Brijac Je li itko (osim dežurnog pacijenta) igrao ovo na tipkovnici i mišu? Prvu sam igrao na PS-u pa mi je logično igrati na kontroleru, ali sad sam primoran igrati na PC-u pa nisam siguran da si setupiram Dualsense ili rokam s tipkovnicom i mišem.
Fenix Brijac (osim dežurnog pacijenta) Ajmo malo kulture,. Ne morate se slagati, ali ovo je pretjerano i tome nema mjesta na forumu A što se tiče kontrolera, meni ovakav tip igara nikako nije za miš i tipkovnicu. Meni na PC-u super radi DualSenseX app
chono Brijac kontroler obavezno, mis i tipkovnica nekako djeluje neprirodno. Ja imam ovaj zadnji Boxov, ali pretpostavljam da je Dualsense na istoj razini ili bolji
chono Sta je ovo ljudi eeeeeeeeeeeeeej! Ovo je ingame, ovo sam pauzirao photomode usred borbe. Kakav uvod u igru majko mila!
resident_evil Je ovo trenutno najljepši next gen naslov? Znam da je nevezano za temu ali ovakvu grafiku sam očekivao kad su najavili Tlou remake 😃
chono resident_evil mislim da je, pogotovo na razini likova. Jos nisam vidio nista slicno. @herc prerano je za reci, ali ima jedna dionica na pocetku gdje cijelo vrijeme cujes throat singing u izvedbi Kia Uwea i znao sam da ce pristajat igri, jer daje totalno uvrnutu atmosferu