Tzereen ne znam zašto uopće i razmišljaš o tome
Godfall
- Uređivano
fatamorgana
A htio sam baš pravu novu PS5 igru koja rabi sve prednosti PS5ice. Haptic i sve.
Ja onjko još uzeo onaj Ascended edition...
Od prve najave ove igre ocekiva san oko 6/10 tako da nisan niti malo iznenaden.
Bolje uzeti demone za hack and slash i borderlands 3 za loot
Isuse Kriste, a izgledalo je odmah tako prosječno da boli glava, nisam htio tu trolati jer u principu ne volim te igre pa sam mislio da je to moja subjektivnost u pitanju.
Ajd, nadam se da će Outridersi biti dobri.
https://www.godisageek.com/reviews/godfall-ps5-review/
Ja vjerujem njemu, on hvali igru
Uglavnom, vidjet ću... I dalje me vuče, samo kaj sad vidim konkretne mane koje većina navodi.
Možda zasad samo Demoni da se rasture, s Godfall naknadno.
Krou dan - dva, recimo
Al da, oboje fale combat i skillove, ali je grindy od početka. Ja ionako očekujem da je grindy. Ja volim grind u grind igrama.
Nabavlja se kad tad, ako ne i prije.
Jednostavno ne zelim nista preorderat, ako mi konzola stize za 1-2mj.
Moja prva next-gen igra i odmah Godfall. Završio danas, probao end game...crashala se igra, PS5 se smrznuo. Sutra pišem recu. Mogla je biti dobra igra, ali samo mogla. Da je bila u izradi još jedno dvije godine i uz veći budget.
Odigrao sam dosta tih "65/100" igara i u dosta slucajeva se vise zabavio nego u nekim razvikanim naslovima. Ne moraju te rece znaciti nista ako te igra preuzme i navuces se
Mene svejedno zanima igra bez obzira na recenzije, ali problem je novcane prirode. Sv.Nikola, rodendan, Bozic. Mali zeli Dirt 5. Tako da... Zato nisam uzeo ni Demon Souls, jer mi trebaju pare za Dirt 5
Ali stize Cyberpunk, pa cemo testirati kako crasha PS4 i PS5. PC mi se crasha na bilo cemu, tako da...
Ne znam ko je tu koga jebo sa lošim recenzijama i pljuvanjima po igri, al po dosad odigranom definitivno nije zaslužila takav backslash koji je dobila.
Nije nikakav 10/10 materijal niti je Ninja Gaiden što se mehanike borbe tiče, ali ak smijem reć nakon par sati, (došal do Water svijeta), internet je opet daleko pretjero sa hejtom.
- Uređivano
Godfall očito dolazi i na PS4 pošto se na stranici PEGI pojavila i PS4 verzija
Podržavam, ukoliko uspiju bez većih kompromisa, trebaju vratiti uloženo.