Mislim da ne zahtjeva PS+ za SP. To nema nikakvog smisla.
Za MP dio, normalno trebaš imati PS Plus.

Nexus
    Flipper u članku spominje ovo:
    No što ako želite igrati igru sami? Možete, ali i u tom slučaju isto ćete trebati biti spojeni konstantno na internet i posjedovati PS+ pretplatu.

Nexus Ako obmanjuje, onda nije jedini jer o tome pišu i ostali, ako si primijetio. Na PS stranici igre lijepo stoji "online play required" i "PS Plus required for online play". Lijepo i piše da je čitava igra dizajnirana s idejom da se igra u co-opu, od neprijatelja do bossova.

Zero
        Ma može ona biti dizajnirana kako god oni žele, ali jasno piše da ti za igranje treba konekcija, a za MP PS Plus.

Znači SP/solo igranje igraš s konekcijom, a Plus ti za to ne treba, već samo za MP.

To je samo DRM verifikacija, ništa drugo. Naravno, ko želi takav model podržavati, neka kupuju. Nije problem.

Nexus Izvrćeš napisano, nije connection već play. Ali ok, i Flip i PSU i Dualshockers i ne znam tko još, svi su odlučili obmanjivati javnost.🙄

Zero bilo bi lijepo kada bi devovi zapravo lijepo izašli i rekli što treba, a što ne, tako da ljudi izbjegnu ovakvo smeće.

Znači u startu netko mora potrošiti na plus i igru, samo da bi igrao SP po tome. Ja ne mogu vjerovati da bi se dev tako upucao u nogu.

Ja sam već kritizirao činjenicu da moraš biti online samo da bi SP igrao, a ako to uključuje i Plus, onda stvarno nema smisla.

Vjerujem da će biti jasnije do postavljenja igre na PS trgovinu, ako ne i prije. Sve igre koje zahtijevaju PS Plus za online igru to imaju jasno istaknuto.

Ono što je još izvjesnije ì indikativnije zapravo nije zahtijevanje PS Plusa za igru, već poruka upozorenja kako će ova igra biti kompletno smeće u slučaju igranja bez društva.

Flipper
            Znaš već da se šalim s "obmanom"...ništa ozbiljno.

Ja eto ne mogu vjerovati da su likovi tako pokopali igru u startu.

Ne sjećam se koja je igra pokopana zbog toga što je obavezan online imala kao dio igre. Na kraju krajeva, tako je dizajnirana čitava igra. Kao nekakav looter shooter. Ne vidim problem.

Fico Na kraju krajeva, tako je dizajnirana čitava igra. Kao nekakav looter shooter

Kako je dizajnirana? Još nismo vidjeli ni jedan prikaz igre u kojem do izražaja dolaze online mogućnosti. Meni ovo zasad izgleda kao primarno SP igra koja ima online elemente, nikako ne obrnuto. A za forsiranje OA rekao bih da su išli forsirat PS5 launch pa ne stignu odradit ono što bi realno trebali.

Za usporedbu, Borderlands 3 i svi prethodni nisu always online. Diablo 3 jest na PC-ju što se ljudima nije sviđalo, ali barem je online više involviran. Ali zato nisu prethodnici i veterani looter žanra.

Always offline nikome nije problem sve dok se pronađeš u situaciji gdje nemaš interneta.

Fenix U kojem smislu vise involviran u Diablu 3? Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

Fenix vidiš, ja bi u diablu na konzoli volio da su ubacili always online. Ovako zbog cheatera ne možeš normalno igrati coop.
                  Naprimjer, uđeš u lobby s nekim ne znajući da lik ima modificiran gear, on krene klati mobove, a ti dobiješ sto paragon levela u sekundi.

Tako se meni jednom desilo na početku igre. Imao sam u postavkama otvoreno za sve igrače, uleti mi jedan cheater, i u par sekundi toliko levela dobijem da sam spreman za endgame 🙄.
                  Izbrisao sam taj save file, krenuo otpočetka i coop stavio na 'friends only'.

milicevic87 always online ti ne bi rijesio taj problem cheatera... Koliko puta sam upao u party sa normalnom ekipom, ali bogami i sa botovima.

chono7 U kojem smislu vise involviran u Diablu 3?

Nisam se dobro izjasnio. Dizajniran je na način kako bi igrači više igrali koopearativno i kad se reklamirala igra bio je često fokus na tome. Imao si
                      i auction house i naglasak je bio na shareu loota. Ja sam ga na PS4 često igrao offline, ali kako kažem, D3 je barem imao naglašenije online mogućnosti i AO se donekle dao opravdati.

chono7 Bas me zanima sto se razlikuje u coopu izmedu Diabla 3 i Godfalla?

I mene zanima. Osim što se cijelo vrijeme navodi da ćemo skupljat loot i igrat s drugima, nismo dobili nikakav pošteni prikaz toga.

chono7 ma ne govorim za botove, znam da su oni problem na pc-u, nego cheatera koji modificiraju gear u igri. Ima videa na youtubeu. Likovi solo speedrunaju gr 150, one shotaju elite mobove na gr150.

Fenix previse je naglasak bio na slowmotion borbe, a premalo na samu igru i sto ce ponuditi igracima. Mislim da je to veci problem od ove najave always online.
                          milicevic87 imas i cheatera ne brini 😊