Ps4 pro - blue light of death?
Hvala!
foggy A i ti specijalci u Goblinu su posebna priča. Sedam gladnih godina sam čekao da mi vrate NDS zbog kvara na donjem ekranu. Na kraju je problem bio tek djelomično riješen, što ih naravno nije spriječilo da sve uredno zaračunaju (još mi je bivša bila platila popravak). Kasnije sam kupio rabljeni za 80 kn više u odličnom stanju, pa sad stari imam za dijelove i bateriju ako ništa drugo, lol.
Razmišljao sam da li dati i PS2 i Xbox na servis jer ne učitavaju ništa, ali kad vidim kako se to radi, pomislim si "žalibože para".
Koliko sam upucen, blinkanje plavog svjetla znaci da ps4 provjerava sustav dal je sve u redu. Ako je normalno ce se upalit, ako nije ugasit ce se ili nastavit blinkat beskonacno. Ovo drugo znaci BLOD, sto je u vecini slucaja kvar na maticnoj koji je jako zajeban za popravit. Sony samo zamjeni maticnu, a u tom slucaju je trenuto pametnije kupit novu konzolu.
No posto se tebi blinkanje odma ugasi, lako moguce da nisi nesto dobro spojio ili slucajno odvojio u procesu. Ja bi na tvom mjestu opet sve otvorio i dobro pregledo.
- Uređivano
Kažu ljudi iz Goblina (javio mi se neki stvarno fer lik) da oni šalju na popravak konzole u Maribor pa ih ovi vraćaju popravljene. Sam proces traje najmanje 3 tjedna, pa nadalje........
Ne isplati mi se to sve......
Bit će prije da će se kupit nova konzola......nisam dugo : /
Soul
Spojio sam sve već 5 puta ispočetka, ništa nije teško, ima dvije plastike, gornja i donja, i otpojio sam napajanje i ponovo spojio, i to je to u principu, ništa drugo. Ništa dodatno nisam dirao. Kažem, sam proces sam napravio 5 puta, otvorio i zatvorio, i opet isti problem. Čini mi se kao da se nešto treba restartati negdje ali ne znam gdje i šta......
Kikiller
https://satmedia.hr/
ovo je isto servis za PS
Ima i Game Electronic
Kupio sam novu konzolu.Problem očito riješen.Još samo moram vidjeti kako spasiti Save Data sa starog....
Nemam,tj.na drugom accu je...