kakvi su vaši dečki?Nemam ga.
Život s gamerom
Još.kakvi su vaši dečki?Nemam ga.
Sephirot u temi... ode nečije zubalo uskoro...Dvoumim se hocu li komentarisati ovu kolumnu, vapaj, nazovite to kako zelite.
Jedna stvar mi nije jasna i nikada mi nece biti jasna. Zasto ljudi uvijek traze krivicu u drugim osobama ili okolnostima za sopstveni nemir izigravajuci pri tome zrtve bez opravdanih razloga. Uvjeren sam da bi ogromna vecina ljudi bila mnogo sretnija i manje smijesna samo kada bi bili u stanju sami sa sobom rijesiti neke stvari bez trivijalnog eksponiranja i obavjestavanja ostatka svijeta o tome.
Vidim da je kolumna urodila plodom.
A vidim i da smo failali s (ne)informiranjem o tome da čete kolumnu čitati svaka dva tjedna do kraja života
do kraja interneta
ili barem do trenutka kada "gamer" procita kolumnu svoje cure. pa onda mozda tada ostane bez gamera... a onda ce pisati o kisleljenju kupusa u pravljenju ajvara haha (nhf)
Prvi put sam krenuo da citam pa sam prekinuo odmah cim sa vidio sliku. Evo nakon ovoliko komentara odlucim da procitam i tekst ali moram da se slozim sa personom i meni je ovo jako lose pogotovo stilski. Ovo je kao da das nekom freelanceru da napise teks ja i moj decko gamer bez ikakve konkretne pojedinosti iz zivota, previse genericno.
Ovdje se vise spominju mobiteli nego konzole i igre.
Jako lose, vise srece drugi put.
Moram priznati da je meni tekst skroz simpatičan. Istina je kako se kolumnistica predstavila kao sponza, ali vjerujem kako je cilj bio da tekst bude smiješan, poput kolumne Andree Andrassy. Smatram da je dobro započela bas zato što je pokrenula raspravu. Naravno, ima mjesta u doradi kvalitete kolumne i bas zato me zanima kako će se ovo nastaviti i kakvi će biti komentari nas čitatelja
Poslano sa mog D2303 koristeći Tapatalk
#teamkolumnistica
A jeste se zapalili za kolumnu
Ja sam procito do pola pa cu jos pola neki drugi put.
Tekst je banalan, infantilan i u tom pogledu simpatičan.