Surov je svijet. Ne biraj ga dijeliti s gamerom, postat će još gori.
Život s gamerom
Ne znam jel ovo Noćna Mandragora napisala (ali pretpostavljam da je), ali dobra prva kolumna
Nocna je gamerica, a ovo je ocito da nije pisano iz pera gamerice :)
A vidis, bas zbog tog stila pisanja nisam napisao da je to sigurno Nocna jer ona mi se ipak cini vise gamerica nego osoba iz kolumne. My bad.
I mi svoju tenu za utrku imamo
Tena je uhljeb
Sent from Skynet
u p.m zanima me samo jel moja zarucnica isto tako misli... hmmm kada bi joj ovo dao da procita, bas bi me zanimala reakcija...ali opet to je ravno gamerskom harakiriju s dualšokom.... ima tko da proba kod sebe doma umjesto mene ?
Nađi drugi hobi ak se misliš ženit. Ili drugu zaručnicu. :)
Evo kad neće nitko drugi.... ovo je grozno i očajno na sve moguće načine. Tena zaslužuje Pulitzera u odnosu na ovo.
Je istina je to kaj kazes,bez uvrede za neciju curu,zenu
najlakse je reci da je nesto lose.
da obrazlozite to malo persona user danex83
najlakse je reci da je nesto lose.Pa prvo da kažem da ste do sad već mogli primjetit da nisam jedan od onih kaj stalno pljuju po forumima, a igre, developere, recenzente nazivaju govnima i smećem i tako to, ali ovo je baš loše. Od toga da se cura prezentirala kao kao kalkulantska sponzoruša, preko stereotipnog opisa muških gamera i muškaraca, do toga da i sam tekst stilski i jezično nije baš nešto. Vjerujem da sve skupa nije to baš tako, ali ja sam to tako pročitao. Ustvari još uvijek se nadam da je to napisao netko od vas jer niste uspjeli nać kolumnisticu . Sori :
da obrazlozite to malo persona user danex83
meni osobno je tekst sasvim ok i fora. čak mislim da si ga malo preozbiljno shvatio.
nije pisao nitko od nas, to te uvjeravam. kolumnistica je ženska osoba jer nitko od nas nije imao muda uhvatit se tog posla.
još samo da znaš koliko je plaćamo ;)
ovim putem javno pozivam sve koji misle da stvari baš i nisu takve kakvima ih prikazuje 'kolumnistica', neka nam pošalju svoje radove, a mi ćemo ih objaviti
A nisam nisam, ali mi je jako loš tekst. Tvoja recenzija je bolja
Ja bi se složil sa Personom jer mi tekst djeluje pregeneralizirajuć i stereotepski
Ne samo u smislu da je dečka opisala kao tipičnog geeka kojem je na pameti samo igranje i koji iz podruma izađe samo kad ga ona odvuče lancem, nego je i sebe (djevojku jednog gamera) opisala kao maltene tipičnu sponzu...možda je trebalo zvučati sarkastično / duhovito, ali je komentarima o karticama i "izborom" mobitela koji joj "treba" posve fulala poantu.
Nikad nas nigdje ne vodite, a kad nas vodite, samo ste fizički tamo, duh vam je prilijepljen za ekran, a u mislima joystickTebi je očito "odlično" u vezi sa takvim. Samo kaj nisu baš svi takvi, premda bi se po njenom tekstu upravo to moglo zaključit.
I moja (pred)bivša je ispala kurva, pa neću pisat po netu da ste sve takve :)
Kaj se tiče onog tipkanja po mobitelima vani na kavi, jbg, tu je opisala općeniti problem današnjice koji mi se doslovno gadi...al opet je to mlada dama postavila kao da samo muške snobove vidiš da na kavi yebu po tim prokletim mobitelima.
A tu nemože bit više u krivu, jel tak curo? :)
Prvo mi je upalo u oko materijalna korist od svog muskarca..tablet,auto,kartice,mobitel..to ju smiruje.. a drugo je ta konstantna kontradiktornost u tekstu. Npr kuka kak se on igra..a cim on ode ona sjedne za tablet il ps..prigovara mu za mobitel na javnim mjestima,kavama,druzenjima..a što ona traži?..neki novi super mobitel..zašto? Pa vjerovatno da radi isto sve kao i on samo na stranicama s svojim interesima,netreba joj mob od par K za zvat baku..s nekim stvarima se slažem,čak sam se i prepoznao u nekim(a tko nije)..eh i slika mi nejde uz temu teksta
uf, jedva čekam da pročitate sljedeću kolumnu. uskoro.
btw. a kakve su vaše žene/cure/dečki? ima li sličnosti s kolumnisticom?
Sephirot u temi... ode nečije zubalo uskoro...
Ako ništa drugo, dobili ste jednostavnu i kratku priču iz prve ruke, koju je napisala osoba koja živi s gamerom, te koja je prilično dobro objasnila što taj život s takvom osobom znači. A to je stalno nalaženje kompromisa. Dok se dvije osobe slažu i to postižu, ne vidim ništa loše u svemu ovome. Teško da je čitav suživot moguće navesti u jednoj kratkoj pričici, u kojoj je za oko gamerima upala površnost i stereotipiziranje. Članak je kontroverzan iz perspektive gamera (možda je takva i namjera?), ali iskrenost i manja doza frustracije je uočljiva s kilometra. Cijenim ovaj tekst, ponajprije jer je "realan".
Meni je osobno tekst simpatičan i mislim da je namjerno tako pomalo iskarikiran i hiperboliziran, ali se više-manje slažem s ovime što je danex napisao. Stječe se dojam da je Kolumnistici teško tolerirati partnerov hobi, ali je o njemu i njegovoj materijalnoj potpori poprilično ovisna pa mu gleda kroz prste. Isto tako, stavlja se u potpuno podređenu poziciju vezano uz tehnologiju i poznavanje iste i na taj način pomalo doprinosi jačanju stereotipa o 'curama koje zanimaju samo tračevi i šminka' i 'dečkima koji su per definitionem gadget freakovi'. Sad sam sebi malo zvučim kao feministica, ali takav sam dojam ja stekao iz teksta. Dakako, ovo nije nikakva zlonamjerna kritika, već samo moje iskreno mišljenje. Već sama činjenica da je kolumna potakla ovakvu raspravu je plus za Kolumnisticu. ;)