Pa je, u pravu si, to sve stoji. Sekiro u onom što je naumio, napravio je znanost i svojevrsni je udžbenik za sve druge. Istina, volimo očekivati i dobiti baš to što volimo 🙂 Zato je meni gorko preći taj Sekiro jer se nemam čemu veseliti. Siguran sam da su ubacili više RPG-a i arsenala u njega, da bi svi skupa bili oduševljeni. To što se ne trude jer Sekiro nije DS, to je za mene samo isprika koju ne prihvaćam nakon onakvih prvijenaca od njih 🙂
DS je stvarno ušao u pore svakog aspekta gameplaya, tu mu nema konkurencije. Isto tako, plejka mi niti jednom nije otišla u svemir dok sam igrao, dok recimo ove manje igre imaju grde probleme (Surge 2 ne da zuji, nego plejka vrišti cijelo vrijeme - moguće jer je igra takvo smeće i ne želi to ni terat). Ali, ali, ali...Nema tu onog mesa za mene.
Reza 4, jebote, kolko to dugo nisam igrao. Zapravo, nisam otkad sam Gamecube prodao. Tamo sam također imao maratone s tom igrom.
FF12 - bio dobar, ali 350h tamo mi je dosta za cijeli život. Rađe biram FF7 ako sam za neki FF.
Bitno da se pare obrću, treba sve igrat.