Kako da ne 😛
Prešao sam u dva dana, s tim da sam prvi dan igrao oko sat i po. Na kraju je pisalo 4h 53' na standard. No siguran sam da je barem sat više. Jer sam jučer upalio plejku tri puta.
Mislim da igra računa samo čisti gameplay čak i bez animacija..
Definitivno mi je Resi 2 remake bolji i to dosta.
Kao što sam već rekao, igra je zabavna i s guštom se igra. Problem je što sam očekivao nešto drugačije a to nisam dobio.
Ne kužim zašto su smanjili komadanje udova na zombijima u odnosu na RE2Remake?!
Na proljeće sam prešao OG Resi 3 tako da mi je sve u sjećanju.
Izbacili su neke dijelove kao što su Clock tower, Park, u gradu se isto igra manje. Ali zato je bolnica nešto duža i definitivno najstrašniji dio igre i sve pohvale za to.
Poprilično je lagana i najteži protivnici su Hunteri (predivno su ih napravili).
Zagonetke su nepostojeće, ključeva jedva da ima, izbacili su Ink ribbone. I najveći minus je taj što nemaš osjećaj da te Nemesis non stop proganja kao u originalu. Uvijek je skriptirano osim jedan mali dio u gradu. Ali zato su boss borbe s njim super. I zadnja borba također!
Da se razumijemo neke promjene su bolje. Kao npr. odnos između Jill i Carlosa, proširena bolnica, sam početak igre je logičniji.
Grafika je super kao i HDR, soundtrack također i baš imaš filing da što prije moraš izvući živu glavu.
No tu onda opet dolazimo do problema. Vidi se da je igra požurivana i kao da su što prije htjeli zaraditi lovu. Da su pričekali još godinu dana i dali si vremena, vjerojatno bi dobili bolji remake.
Ovako smo dobili dobar akcijski film, nabrijan od početka do kraja. Vrijeme brzo proleti i nikad nije dosadno.
Kad se sve zbroji i oduzme dao bi 8/10.