Zaustavila se satnica na 06:25h.
Ide se odmah u novi prijelaz, igra je isti gušt ko i RE2 i meni ni lipe nije žao.
Nemogu reć da je na posve istoj razini ko RE2, nema ni blizu tolko istraživanja i zagonetki (osim donekle bolnice), ali onakve lošije ocjene pojedinih recenzenata (6 i niže) su po meni promašaj.
Mogu shvatiti prigovor na trajnost (s obzirom na cijenu), ali sam gameplay, atmosfera, jebeni Nemesis i fightovi sa njim, lokacije... Jebale nas recenzije da nas jebale, i kvragu s formiranjem mišljenja zbog njih... Eto, tolko...
Izbačene lokacije me ne diraju jer ih se, eto, stvarno ne sjećam. Nekom mana, što je ok, meni kroz jedno uho unutra, kroz drugo van.
Ne smeta mi izbacivanje odluka kod susreta s Nemesisom, kao ni skriptiranost scena sa njim, budući da vode do fightova koji su mi svi odreda odlični. Malo na sličnu shemu, ali odlični.
A osjećaj satisfakcije na zadnju scenu sa njim... Auuu, nema videa koji će to dočarat, taj dio treba doživjet, sa onim smiješkom koji ti zatitra kad mu... 😉 🙂
Meni je opravdalo hype i očekivanja, ide još par prijelaza koji će donekle izbalansirati omjer cijena / trajnost.
Capcom opet pogodio, bar ako se mene pita.