Pravi PS fan, ceka PS+ besplatne igre da igra exkluzive

Baš gledam na Youtubeju prohod jedne prelijepe mlade vjerojatno engleskinje po naglasku.
Negdje na pola jest otprilike.
Malo više možda.
Baš mi je vrlo cool igra.
Međutim,full se slažem se s njom da story bazirana igra bi trebala trajati puno više od 8-10 sati.

Aj dont supouze da ovdje ima neka nezla duša voljna mi posuditi igru na nekih 14 dana,što bi trebalo biti dovoljno za više prelazaka.
Plaćam poštarinu ako zatreba.

Baš gledam na Youtubeju prohod jedne prelijepe mlade vjerojatno engleskinje po naglasku.
Malo više možda.
Međutim,full se slažem se s njom da story bazirana igra bi trebala trajati puno više od 8-10 sati.
Vjeruj mi, čak je to trajanje i solidno, meni je trebalo ja mislim 11 ili 12 sati, a toliko je mogućnosti da te jednostavno vuče na više prelazaka, puno više nego što vuku Heavy Rain ili Beyond.

Malo više možda.
Vjeruj mi, čak je to trajanje i solidno, meni je trebalo ja mislim 11 ili 12 sati, a toliko je mogućnosti da te jednostavno vuče na više prelazaka, puno više nego što vuku Heavy Rain ili Beyond.
Mi posudiš?

Malo više možda.
Mi posudiš?
Nemam više. :)

Malo više možda.
Mi posudiš?
Ak ti je igra tolko super,zakaj?

Možda pitam Emilija.😂
Doduše Emilijo mi je na Ignore,pa bi to mogao biti problem.😄😸😆

Emiljijo ju bude imal za godinu dana prek ps+

Malo više možda.
Mi posudiš?
Ak ti je igra tolko super,zakaj?

Možda pitam Emilija.😂
Doduše Emilijo mi je na Ignore,pa bi to mogao biti problem.😄😸😆
Ma imao sam ju samo u svrhu recenzije.

Kolko vidim po recenzijama ljudima smeta to kaj je premalo gameplay-a, a onda vidim da se za to Taletale igre ne kritizira uopce koje ga imaju valjda 4x manje...

Kolko vidim po recenzijama ljudima smeta to kaj je premalo gameplay-a, a onda vidim da se za to Taletale igre ne kritizira uopce koje ga imaju valjda 4x manje...
Telltale je laka platina pa svi šute.

Cetvrta igra od Cagea, CETVRTA, i oni se zale na njegov stil igara, i ko bi ih onda shvacal ozbiljno.

Kao da posudiš "Rat i Mir" pa se žališ kako je predugačak. Ah, ništa nova na zahodu.

Odgledao sam na Youtube-u jednu varijantu priče i imam samo jednu riječ za opisati dojmovečno!
Da ne štedim lovu za PC,već bi bila u mojoj konzoli.

E da znaš kako je fantastično kad ne gledaš, nego odigraš...

E da znaš kako je fantastično kad ne gledaš, nego odigraš...
A jebiga,bilo je ili to ili da mi Youtube spojla sve šaljuči mi preporuke koje nisam ni htjeo vidjeti.
Kao što je bio nemali broj puta prije.
I vjerojatno će biti tako i u buduće.
Već sada znam za nekolko krajeva koje bih preferiram da su me iznenadili tijekom igranja jednog dana.

Ako ništa,bar znam as sigurnošću da igra vrijedi novca.
Krajem godine vjerojatno.
Možda i puno prije.

EDIT:
Mi posudiš igru na nekih 14 dana?

I ja sam odbijao sve reklame i vijesti.Tek sad vidim da je igru teško spojlat.Svaki chapter ima po desetak načina kako i šta napraviti što direktno utječe na razvoj priče.Nemoguće je sve pohvatati,toliko togaaaa

I ja sam odbijao sve reklame i vijesti.Tek sad vidim da je igru teško spojlat.Svaki chapter ima po desetak načina kako i šta napraviti što direktno utječe na razvoj priče.Nemoguće je sve pohvatati,toliko togaaaa
Ne govorim o vijestima i reklamama.
Govorim o videjima koje gameri uploudaju na YT i gdje ti ravno pred facu baci lik ubija ovog lika,Što ako napravite ovo umjesto onog,Svi ovakvi i onakvi krajevi blablabla.
Ja izbjegavam kolko mogu.

God of War
Final Fantasy XV
Obje spojlane.
Ne baš 100%,al dovoljno da mi prisjedne.
Jedno je kada svjesno odaberem sve pogledati,a drugo je kad mi YT preporući nešto.

4 dana kasnije

Ne govorim o vijestima i reklamama.
Govorim o videjima koje gameri uploudaju na YT i gdje ti ravno pred facu baci lik ubija ovog lika,Što ako napravite ovo umjesto onog,Svi ovakvi i onakvi krajevi blablabla.
Ja izbjegavam kolko mogu.

God of War
Final Fantasy XV
Obje spojlan e.
Ne baš 100%,al dovoljno da mi prisjedne.
Jedno je kada svjesno odaberem sve pogledati,a drugo je kad mi YT preporući nešto.

Imate super stvar, tj. plugin na browserima, Video Blocker.

Samo dodate u blacklist keyword recimo "God of War" i on kad odete na youtube ne prikazuje ništa sa tim ključnim riječima u title-u.

Meni je to recimo fantastično koristilo sve do trenutka dok nisam prešao GoW. Stvarno radi odlično. Mislim da imate i za Chrome i za Firefox.