Igra drzi 80 na metacriticu.na temelju cega? pa igra kao i njen autor su bili pod kritikom i davno prije izlaska a sony se igre bas kao nekako sramio i kad pogledam kako je sramezljivo reklamiran tu po trgovinama ja sam ocekivao da svi ocekuju teski promasaj. misljenja sam da su u sonyju sigurno daleko manje ocekivali od ovog naslova, barem sada pred sam izlazak.
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/detroit-become-human
Ocekival sam barem 85.
Detroit: Become Human
na temelju demoa, koji se meni osobno svidio.
Prvi dojam.
Nakon pređenog pun k...c
Ne stigne se pisat jer se igra stalno.
Ukratko, igra je mješavina Heavy raina i Beyonda, više vuče na Heavy rain (ili Fahrenheit ako se netko sjeća).
Priča je stvarno fina, makar sam tek zagrebao u zaplet koliko mi se čini.
Likovi su odlični, stvarno se sa svakim poistovjetiš i najviše ti je stalo do njega.
Što vodi do najveće kvalitete igre a to je mnoštvo odluka.
I to, po meni krivih odluka koje donosim. Stalno mislim da donosim krive odluke
Btw grafički remek djelo. Najjaće dosad na PS4. Izgleda bolje i detaljnije od onih trailera za watch dogs sa početka ps4.
Kamera,zvuk, prezentacija i kontrole (poznate od prije) su sami vrh.
Vidjet ćemo kako će se priča rasplesti :)
Čini se da nisam jedini koji se još uvijek oporavlja od Norijade
https://www.youtube.com/watch?v=Ror-A4_7zSk&t=4s
https://www.youtube.com/watch?v=kQI54mxTxug
Ovo skidanje dijeteta je pogotovo uzbudljivo.
The Future Is Now.
Naporan si, poprilicno.
Renda, prijatelju, pa to se lako riješi.
Ako te baš toliko iritiram onda samo preskrolaj preko mojih postova. Možda ima i neka mute opcija, da mi ne vidiš postove?
Nemoj se iritirat zbog nekog randoma na ffa forumu, ne treba ti dodatni stres u životu.
Ne iritiram se, samo ne razumijem zakaj to radis, ali ok, ako te veseli samo izvoli.
Sjećam se da je Beyond imao jedan level gdje se morala odabrati oblekica za spoj xD OK, bedasto je, ali je fora vidjeti takve stvari u igrama. Pogotovo u ovakvim dramama od interaktivnih filmova.
Ja sam tek Karu doveo kući, koju sad moram pospremiti. A to ne volim, spremanje kuće, pa tako ni u igri pa sam malo stao s igrom. Dok me ne uhvati volja za spremanjem. U igri naravno.
Pred sami kraj igre sam, danas ću završiti.
Igra je IMO bolje od Heavy raina i Beyonda zajedno.
SVAKI chapter donosi krucijalne odluke za nastavak.
Bože mili kako dobra igra.
Svaka čast Kratos, ali ova ekipa ti je gadno za petama GOTY nagrade na kraju godine.
Jooooj
Nisam igrao ovu ''igru'', ali sam na chanu pročitao interesantnu analizu igre. Koliko je toga od navedenog točno?Spoiler, očito:>niggers everywhere>main revolutionary is a half-nigger>his gf is a racemixing spic>all white guys are either drunks, abusers, perverts, bullies, betas/cucks or otherwise oppressors>more niggers>if main white android decides to join the revolution, he becomes a cuck and takes orders from racemixers>holocaust re-enactment (don't forget the 6 gorillion, goy)>even more niggers>alice is clearly modeled after anne frank>kara's bull is that nigger from the green mile>hillary is president>drunk cop's boss is an uncle tom>androids refugee/migrant crisis/illegally hopping into canada (some turn out to be scientists and engineers)>main AI professor is a negress that looks like she came straight out of some jungle in africa
Kad vidim takve proljeve od “analize” dođe mi da kupim igru i podržim Cagea.
ali sam na chanu pročitaoDa... To dovoljno govori.
S obzirom da si ovime samo potvrdio da je prvotni post bio namjera da isprovociraš, ovo ti je prvo i posljednje upozorenje prije bana.
Aha, pardon. Da rezimiram:
1. smije se komentirati o igri (bilo kojoj) kada je ista najavljena
2. NE smije se komentirati, kritizirati i pljuvati po igri koja je nekima kandidat za GOTY
3. u potpunosti se dozvoljava i potiče pljuvanje po cijelom jednom žanru (svemirskoj djeci) jer to netko ne voli igrati
Ukratko, briga me. Daj mi ban.
Ionako dolazi ljeto.
Vidimo se u 11. mjesecu!
Igra je najepic od svih njihovih.Kraj je jednako fantastičan kao i cijela priča.
Igra 9.5/10
Sad pokupit ostatak trofeja :)
https://kotaku.com/david-cage-games-keep-treating-women-like-shit-1826550592
Lol
Wow Kotaku je butthurt. Sunce zalazi na zapadu.
Ako pokušate ignorirati one moje prethodne postove, OVO je sad dobar motiv da zaigram igru.
Dođe mi da posumnjam u ono što su pričali o Zoe Quinn. Kako je moguće da je spavala sa nekime iz Kotakua kada je i više nego očito da tamo nema muškaraca?
Uzimam igru kada padne cijena. Heavy Rain (koji upravo igram) i Beyond su mi odlični, tako da će vjerujem biti i ova igra.