Raziel Vidim da su ga spojili na aparat za kisik sad kad su ga nosili van stadiona. Iskreno se nadam da će čovjek ostati živ.
Flipper Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!! Samo da se stabilizira. Je me sjebalo ovo, nemam volje za ništa.
Tuhy A presječe te malo negdje unutra kad vidiš kak se srušio i ne miče se...ono, pas ti mater :/ Ajde, neka se samo oporavi čovjek, jebeš sve ostalo.
Heat PS2MASTER Čini mi se da ga je zakačio koljenom po peti. Viki komentira s pivom u ruci ispred trgovine.
PS2MASTER Heat Čini mi se da ga je zakačio koljenom po peti. To se ovaj sam zakacio u trku ak je to bilo. Sad bas pustili snimku. Standarno uklizavanje, noga ispod skvrcena, gornja ispruzena. To je vise bio blok da ne puca nek da ovaj mu oduzme loptu uklizavanjem
Heat Po kladionici engleski panjevi najveći favoriti za trofej, treba to sasjeći u korjenu iako nisam optimist.
Zero Ako protiv neke jače repke možemo odigrati dobro i iznenaditi, to su onda drljavi Englezi i Talijani, samo optimistično.
Brijac Nekako imam osjećaj da će nas baš razvalit. Onih par prijateljskih što sam gledao nismo ličili ni na što.
Matador Prvih 20 minuta protiv Belgije smo izgledali neloše. Ali gol ne možemo dati da se igra tjedan dana bez prestanka.