doctorfreak Poe za to nije.

Giphy - The Office Reaction GIF

doctorfreak prvi miniboss

doctorfreak one shoota

Giphy - Excuse Me Reaction GIF by One Chicago

doctorfreak Story nezanimljiv

Zapravo poe ima bolju priču od Diabla 4. ali teško da možeš to viditi u 15 minuta.

sa time da igram svaku sezonu diabla 3 4 i poe tvrdim da si u teškoj zabludi.

i skill tree nije kompliciran. Jer ako je skill tree od poe kompliciran od d4 je isto.

fensisuperstar A već smo raspravljali ja i ti o tome i zaključak je bio da je tebi poe top a meni ne sjeda. Apsolutno svaki segment mi je bolji u d3/d4.

Priznajem da je poe2 po svemu do sada viđenom vrh, ali neću donosit zaključke dok ne zaigram.

I da kažem ti da sam igri dao šansu 2-3 puta i svaki puta je bio uninstall unutar 30min.

Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.

Nemam vremena ni živaca to čitat, a još manje na samom startu googlat za kakav guide.

doctorfreak Još mi je najveći problem kad skupim prvi loot i kad vidim 13347474 texta na opisu itema.

ovo si izvukao iz guzice jer ovo ne postoji 😃

"Prvi boss me skoro oneshottao"
      "previše komplicirano"
      "itemi imaju stotisuća opisa"

cmonbruh?

Evo ti primjer random itema…meni je ovo kao first time playeru boleština. Ovoliko teksta za item je bolesno.

doctorfreak Random item? Ovo nije random item. Ovo nije drop.

Ovo je kraftani endgame item. Ništa komplicirano, ovo ispod sa crvenim slovima nemoj ni gledati.
        Ovo ispod su neke specijalne krafted mehanike od lige u endgameu. U tako nešto dolaziš nakon 200-300 sati igre minimalno u toj lizi.
        Do onda si već ispraksiraš, naučiš, promijeniš build nekoliko puta ili igrača. Ti sad gledaš nešto što je netko kraftao, i to GODLIKE craft itema i sad sa njime palamudiš da budem bezobrazan i nudiš ga kao nekakav dokaz da je igra komplicirana za početnike?
        Sry ali čisti bullshit. Igra ima tutorial od 10 actova. Doslovno do zadnjeg bossa acta 10 imaš jebene tutoriale. Jer te igra vodi da završiš "main priču" i onda kreneš mape i ostatak priče. A svaka liga donosi novi sadržaj.

i da se razumijemo sa ovim bowom gore što si stavio, da igram neki elemental dmg to chaos converziju, ja bi ubijao najjače endgame uber uber bosseve unutar 3-4 sekunde. Doslovno si linkao nešto što bi na black marketu koštalo par tisuća eura sigurno kad bi preračunao currency koji bi ti trebao da ga kupiš od nekoga za pare (što je ilegalno ali kužiš).

To je kao da ja sad nekome koji igra d4 na levelu 10 pokazujem build i iteme sa kojim ubijam lilith u par sekundi. Nema smisla.
        pretjerano doslovno.

a čisto da napravimo i ovaj item nije kompliciran. Da igraš archera sa elemental to chaos konverzijom ovo bi ti bila čista logika za shvatit.
        Ali sa pol sata igre, brate nisi završio ni act 1.

2 mjeseci kasnije

@herc taman prestao misliti na PoE na par dana i dođe čoek i sjebe me 😃 Jao taj cluster kako je Juicy

17 dana kasnije

Genesis znači ode mi 30 eura.

btw sa tih 30 eura imaš 30 eura za potrošiti ingame na skinove. tako da tehnički možeš kupiti ingame stvari kao što su skinovi ili tabovi.

Genesis isto govno kao u diablu

Giphy - No Way Family GIF

U path of exile svi skinovi za armor idu na sve klase.

I btw da diablo ima stash tabove za prodaju, vjv bi kupio. Also zaboravljas da je PoE free. Diablo košta 60 eura.

edit. 50. my bad. u najjeftinijoj ediciji.

Genesis ma ovo ti je vani vec odavno, Fensi igra, sad ces dobiti misu o tome

Genesis što early access uključuje? Nisam igrao još PoE pa me zanima što se dobiva za tih 30€ koliko je upad? Da li kad igra izađe gubim sve što sam dobio u EA i krećem od nule ili EA prelazi u full igru sa svim napretkom ostvarenim u EA (tako je imao FFXIV)?

Picek ja sam kupio. uključuje to da ne moraš gledati sranja koja radi Diablo 4 svake sezone

Picek dobijes key za igru i 300 golda za trosit unutar igre….posto sam ja casual igrac, ovo cu isprobat al tesko da cu ostat u igri….

@Kaiserus @Genesis OK, kužim key za igru i gold no što kad igra izađe iz EA? Npr. idem igrati story mode (pretpostavljam da ga igra ima), da li ću kad igra izađe iz EA trebat sve ispočetka ili će progress biti spremljen? Kod DIabla IV završim sezonu i ostane mi lik, samo više nije seasonal već eternal no ništa ne gubim.

Picek skinovi i stash tabovi su jedino šta te zanima, a to bi trebalo ostati.

pogledao sam malo gameplay…pa UI je na razini diablo 2, ne znaju se decki mal modernizirati?

inventory zapeo u 1999 god…sve mi djeluje kao reskin poe 1…

Kaiserus pljujem…zbog takvog UI me i grim dawn ohladio, kupio sam ga, igrao al svaki pit kad idem u inv il mijenjat skillove to izgleda tako staro….da sam nakraju odustao