foggy Moraš baš igrat mobilnu igru koja je puna mikrotransakcija (što nije tajna), jasno kao dan da je p2w, da bi imao mišljenje o tome?
U redu je imat mišljenje o monetizaciji u D:I, ali činjenica jest da čitam pljuvačnicu od vas (pogotovo od Woodia) koji stvarno niste niti probali igru, te pozitivne dojmove od igrača koji ustvari igraju i mogu konkretno reć dal moraš platiti da bi mogal "progressat" dalje u igri.
Po svemu pročitanom, ne moraš potrošiti ni kune za base igru ni za neku core game mehaniku, osim ako baš ne želiš.
Naravno, ne volim ni ja mikrotransakcije i ne sjećam se kad sam zadnji put kupil nešto, ovaj post također dolazi od nekog tko na mobu ne igra praktički niš, ali ak već imam free to play igru koju ipak mogu normalno odigrat bez da išta platim, čemu onda tolko vrištanja?
Meni je sve ovo tipično sranje po nečemu tek tolko da se sere jer pola interneta sere pa se mora uskočit na hate train, bez da se konkretno isproba i actually vidi u čemu je stvar. Nejde ovo tolko tebe kolko ide Woodia. Par njih koji actually igraju konkretno govore što valja a što ne valja kod monetizacije u ovoj igri, al on i dalje samo lupa po svome.