Twillight
Samo za tank role. Osim ako nisi bio u open q comp. Onda se broji za sve.
Deadwalker zar je itko očekivao nešto drugo? Ow1 je bio daleko od savršenog ali uspjeli su zajebat core igru, stavit paywall na koncept koji je i razlog stavljanja broja 2 na originalnu igru i prodat malo veći update pod novom igrom.
Vidjeli su kako je fortnite profitirao sa battlepassom i stavili battlepass. Samo razlika je da battlepass ima smisla i zapravo radi kako bi i trebao u fortnite-u i igraču zapravo daje razlog za igru. U ow2 ako ne platiš premium battle pass, dobiješ dva voiceline-a i tri spreja. Ako platiš 10 eura, dobiješ tri nova skina i 7 sprejeva. Vau.
Drago mi je da se na steamu vizualno vidi koliko su ljudi nezadovoljni sa igrom, nešto što skrivaju kao zmija noge, dok pumpaju sve resurse u skinove i naplaćuju ih po 20€ komad, dok im je najvažniji mod u igri toliko neigriv da se čak i esports dio igre službeno raspao.
Ili igraš sa ljudima koji su 15 rankova ispod ili iznad, vidljivi mmr nije zapravo tvoj mmr jer imaju skriveni mmr tako da nikad neznaš gdje u stvari stojiš, da ne govorim da je od kad je igra otišla f2p da je sve prepuno jako loših igrača sa ali express cheatovima, a kad ih se nekim čudom banna, jednostavno naprave još 10 novih accountova i tako u krug.
Baš me zanima da li će igra kompletno propast za koju godinu, jer sumnjam da im je išta drugo na pameti osim naplaćivanje smiješnih cijena za smiješne skinkve i weapon charmove koje nitko ne koristi.
Šteta, igram od 2017, i jako mi je draga igra.
Tldr: Sjećam se kad nisu stavljali nikakav, i ponavljam, NIKAKAV novi content tri cijele godine u igru jer su radili na ow2 i ljudi koju su igrali su strpljivo čekali. Da bi na kraju igru pretvorili u neigrivo sranje sa recikliranim skinovima, stavili paywall na apsolutno sve i zanemarili najvažniji mod u igri gdje nikad neznaš koji ti je rank jer imaju skriveni rank povrh vidljivog ranka.
Na kraju smo dobili malo veći patch