Dakle, igram comp jer se mrzim, sebe i svoje mentalno zdravlje, i lik me doslovno vrijeđa cijeli meč jer trči ispred svih i krepava, a svi su htjeli da igram mercy a drugi tim ima flanker reapera i widow koja me obožava. I ok phara glupa ko kamen, krepa po treći put sama sa sobom 5 kilometara od nas, valjda zaboravlja da imamo payload. I na kraju prve runde, idemo, piše u general chat drugom timu gg kao pobjedili ste, u tim chat piše da sam ja i samo ja kriva, i vrišti na voice svakakve grozote.
Dakle lista prioriteta kao healer koji nije u bronci: 1. Drugi healer u timu 2. Tank jer doslovno stoji ispred svih 3. DPS, a ako si tri kilometra daleko si na 100om prioritetu.
Mislila sam da je to common sense za svih koji igraju igru više od 4 sata.
Na kraju pobjedili zbog mene, jer sam solo držala payload sa ultom dobru minutu dok drugi nisu došli, padaju endorsmenti, govore mu drugi da je drek od čovjeka i nek uninstalira igru, a on napiše "sry".
Zabij si sry u taj bronze šupak u kojem pripadaš. Dakle nikad nisam imala bitniju pobjedu u toj igri od ove, platina je stvarno najgori tier u igri.