oxi A dobro gameplay je zasigurno promijenjen i sigurno meta nije ista iz 2018 i danas, pa kod avakog novog lika se u biti mijenja gameplay. Barem ako gledamo pro razinu.
Overwatch 2
Ne samo kod novih likova, stari likovi, barem 80% njih se igraju drugačije i promjenjen je ult, i napadi u nekoj mjeri, ne samo trajanje istih nego i količina izlaznog dps-a, heala itd. Još dok sam igrala betu mi je bilo jasno da su primjene ogromne.
Sami feel svakog lika je promjenjen, sve je mekše i fluidnije.
- Uređivano
Ima kakvih ffa partya? Koliko sam vidio manje vise su fixali probleme, sinoc quea nije ni bilo. Nadam se da ce sad moc normalno sve igrat i uzivat
U nedjelju sam probao malo.
Netko je napisao da je ovo OW 1.5
Nije. Ovo je OW 1. Igra izgleda i igra se identično kao i prvi dio.
Sve one promjene koje je oxi navela su pitanje balansa i lako se moglo riješiti većim patchem.
Mislim da je ovo dobar marketinški trik od strane Blizzarda.
Nova igra, automatski veći interes itd.
Meni osobno ne smeta.
Smatram da je igra odlična, zarazna i zabavna.
Prezadovoljan sam s onim što sam vidio.
@oxi Rađe mi reci jel intro i neke skinove mogu kupiti bez prave love? Vidim da mi je ostalo onih bijelih novcica…jel rastu igranjem ili ne?
Misliš na legacy novčiće?
Ali da, možeš ih potrošit na skinove, imaš daily/weekly/monthly koliko sam vidjela, tako skupljaš coinove za nove skinove ili za otključavanje tiera za skinove u battle passu. Iako nije baš nešto puno, ne kao što se moglo u ow1, mislim da je cap 60 na mjesec ili tako nešto ipak je to sad f2p igra
oxi Ja ako se dobro sjecam od golda-platine dalje ni nisam mogao sa random ljudima.
Za ovu igru i copetative moraš imat tim..i usavršavat svoj role…
- Uređivano
doctorfreak Za ovu igru i copetative moraš imat tim..i usavršavat svoj role…
Vidiš da nemoraš, samo moraš imat 0 očekivanja, dovoljno poznavat mape i heroje imam dvoje ljudi koji igraju comp ali rijetko se poklopimo, 98% vremena soloq, samo moraš bit na voiceu da komuniciraš sa ljudima i to ti to.
Nakon što vratim rank na healovima, idem vratit plat tank i gold dps i onda mogu dalje.
Edit: da se razumijemo, prvi ranking mi je bio bronze 5, dakle smijeh je bio do silvera
oxi Neznam ako ti kao support healer bez tima dođeš više od platine skidam kapu.
Često sam imao i 100% više healinga od protivničkog tima pa smo izgubili. Što jer je netko tard što jer je nekod dc-alo i slično.
- Uređivano
doctorfreak nije to samo za heal, to je za sve a gle, nekad je ok, nekad je užas.
Ovako je moj heal rank izgledao: bronze5, bronze4, silver4, gold5, i sad ću vidit što je, imam još 3 pobjede za obavit za sljedeći ranking iako mislim da neću sve stić danas, ako mi se posreći da, ali danas je bilo šareno. Očekujem gold 4 iskreno jer bilo je katastrofa partija.
Sve u svemu, heal sam išla prvo ranking jer je od tri kategorije najgore healat, rijetko možeš okrenut meč kao healer.
Da ima tardova, ima heh, evo prije par partija widow i genji su se svađali ko mala djeca da switchaju, a i jedan i drugi su bili katastrofa. Smiješno za čut
Edit: evo kao što rekoh gold4
Makli su bastiona sa rostera zbog infinite ult glitcha, i iz nekog razloga torb se nemože igrat u compu. Kiriko kužim zašto nije u compu ali zašto su makli Torba pojma nemam.
gg
ja sam odigro placemente i zavrsio master 5, ali od tad slabo igram pa nisam se pomakao uopce
ja mislim da sam zavrsio oko 4200 zadnju sezonu pa eto taj master5, al nema veze, izgleda da sto se vise igra da se lakse rankupa