Developer: Blizzard Entertainment
Izdavač: Blizzard Entertainment
Žanr: FPS
Platforme: PC, PS4, XB1, NS
Datum izlaska: TBA

godina kasnije
2 godine kasnije

Znači igram 2 sata, i fenomenalno. Obožavam ovaj noob osjećaj, nove mape, neznaš gdje je što. Ima puno glitcheva, ali to čini igru još boljom imo jer bete su najbolje baš zbog toga. Ostavili su otključane skinove, još jedan plus.

Za razliku od jedinice, matchmaking im je puno bolji, zanimljivo je i uvjek blizu, a ne kao u jedinici kad ili pregaziš drugi tim tenkom u jednu i pol minutu ili drugi tim pregazi tebe i nema između.

Samo primjetila sam da valjda u dvojci mrze štitove pa su ih ili nerfali ili makli kod većine tankova.

3 mjeseci kasnije

Dakle zadnji puta sam igrao overwatch 2018 godine na pc-u.

Danas sam probao par metcheva na ps5 koji je sinkronizirao moj stari account s pc-a.

Ono što sam odmah primjetio je da ovo i dalje ista igra, isti likovi, meni,grafika pa i tutorial zona.

Levelanje ide sporo…a game pass je identičan fortnite-u.

Neznam iskreno ovo je za mene overwatch 1.5 a nikako 2.0 što ne znači negativnu stvar.

I moram priznat da je na pcu daleko ugodnije i lakše igrati..pogotovo heroje koji lete gdje je to daleko lakše sa mišem.

Kao free ti play igra za sve koje nisu igrali topla preporuka da se isproba…znam da sam ja potrošio oko 150 sati…i fakat je zabavno.

Iskreno sam očekivao daleko više promjena za novu igru…jer osim novih mapa i kojeg novog lika…sve je vec viđeno 🙂

doctorfreak Ono što sam odmah primjetio je da ovo i dalje ista igra, isti likovi, meni,grafika pa i tutorial zona.

Oh no. Oh nooo.

Nemože bit dalje od toga što si rekao 😀

Gle nemoj me krivo shvatit, ali nije uopće istina. Sad samo dva tanka imaju aktivni štit i igra više nije statična. Doom više nije dps. Bastion nema heal i mobilan je kada je u turret formu. Orisa je potpuno drugi lik i da ne nabrajam dalje.

Više nema dvostrukog tanka u kompoziciji.

Tank više služi kao mobilna spužva za dps bez štita koja ovisi o healeru, heal je potpuno drugačiji, ima potpuni drugi feel od ow1. Dps je potpuno drugačiji, tanking je potpuno drugačiji. Nema više skrivanja iza štitova i više nije shield simulator, više je mobilna igra.

Možda nekome tko nije igru igrao 4 godine ovo ima feel kao stari ow, ali netko tko ju je igrao do zadnjeg dana dok se nije ugasila, ovo nema veze sa ow1.

Opet, moje skroz osobno mišljenje kao aktivni igrač kroz sve godine.

oxi A dobro gameplay je zasigurno promijenjen i sigurno meta nije ista iz 2018 i danas, pa kod avakog novog lika se u biti mijenja gameplay. Barem ako gledamo pro razinu.

doctorfreak

Ne samo kod novih likova, stari likovi, barem 80% njih se igraju drugačije i promjenjen je ult, i napadi u nekoj mjeri, ne samo trajanje istih nego i količina izlaznog dps-a, heala itd. Još dok sam igrala betu mi je bilo jasno da su primjene ogromne.

Sami feel svakog lika je promjenjen, sve je mekše i fluidnije.

Ima kakvih ffa partya? Koliko sam vidio manje vise su fixali probleme, sinoc quea nije ni bilo. Nadam se da ce sad moc normalno sve igrat i uzivat 🙂

U nedjelju sam probao malo.

Netko je napisao da je ovo OW 1.5

Nije. Ovo je OW 1. Igra izgleda i igra se identično kao i prvi dio.

Sve one promjene koje je oxi navela su pitanje balansa i lako se moglo riješiti većim patchem.

Mislim da je ovo dobar marketinški trik od strane Blizzarda.

Nova igra, automatski veći interes itd.

Meni osobno ne smeta.

Smatram da je igra odlična, zarazna i zabavna.

Prezadovoljan sam s onim što sam vidio.

StarFox_N Sve one promjene koje je oxi navela su pitanje balansa i lako se moglo riješiti većim patchem.

@oxi Rađe mi reci jel intro i neke skinove mogu kupiti bez prave love? Vidim da mi je ostalo onih bijelih novcica…jel rastu igranjem ili ne?

doctorfreak

Misliš na legacy novčiće?

Ali da, možeš ih potrošit na skinove, imaš daily/weekly/monthly koliko sam vidjela, tako skupljaš coinove za nove skinove ili za otključavanje tiera za skinove u battle passu. Iako nije baš nešto puno, ne kao što se moglo u ow1, mislim da je cap 60 na mjesec ili tako nešto ipak je to sad f2p igra 😀

Polako ali sigurno do upper platine da nastavim di sam stala 😀

oxi Ja ako se dobro sjecam od golda-platine dalje ni nisam mogao sa random ljudima.

Za ovu igru i copetative moraš imat tim..i usavršavat svoj role…

doctorfreak Za ovu igru i copetative moraš imat tim..i usavršavat svoj role…

Vidiš da nemoraš, samo moraš imat 0 očekivanja, dovoljno poznavat mape i heroje 😀 imam dvoje ljudi koji igraju comp ali rijetko se poklopimo, 98% vremena soloq, samo moraš bit na voiceu da komuniciraš sa ljudima i to ti to.

Nakon što vratim rank na healovima, idem vratit plat tank i gold dps i onda mogu dalje.

Edit: da se razumijemo, prvi ranking mi je bio bronze 5, dakle smijeh je bio do silvera 😀

oxi Neznam ako ti kao support healer bez tima dođeš više od platine skidam kapu.

Često sam imao i 100% više healinga od protivničkog tima pa smo izgubili. Što jer je netko tard što jer je nekod dc-alo i slično.

doctorfreak nije to samo za heal, to je za sve 😀 a gle, nekad je ok, nekad je užas.

Ovako je moj heal rank izgledao: bronze5, bronze4, silver4, gold5, i sad ću vidit što je, imam još 3 pobjede za obavit za sljedeći ranking iako mislim da neću sve stić danas, ako mi se posreći da, ali danas je bilo šareno. Očekujem gold 4 iskreno jer bilo je katastrofa partija.

Sve u svemu, heal sam išla prvo ranking jer je od tri kategorije najgore healat, rijetko možeš okrenut meč kao healer.

Da ima tardova, ima heh, evo prije par partija widow i genji su se svađali ko mala djeca da switchaju, a i jedan i drugi su bili katastrofa. Smiješno za čut 😆

Edit: evo kao što rekoh gold4

Makli su bastiona sa rostera zbog infinite ult glitcha, i iz nekog razloga torb se nemože igrat u compu. Kiriko kužim zašto nije u compu ali zašto su makli Torba pojma nemam.

oxi

"If you hit his overload and hold the button at 1 second he’d get a second overload with the additional armor stacked."