Blitz ne svidja mi se lvl scaling nimalo
Također, ne vidim neku poantu. Vratim se na pocetak, obicni mobovi me gnjave jer su moj level. Hocu obavit zadnji enemy camp ili sto li je vec, stalno su 2 levela iznad i u 2 sekunde me boss na kraju pojede. Nikakvog smisla, mozda jos nisu balansirali sve. Isto tako oni podrumi, koji je njihov smisao? Udjes pofajtas se izadjes i dobio si nista. Kaze kolega da je tam dobro farmat Treasure Gobline.
Dungeon design je malo generican, kao i prvi dio mape. Nije lose, ali ovako sad kad se prisjetim gdje sam sve bio od petka, skoro nista mi ne ostaje posebno ugravirano. Sluzi svrsi, ali ocekivao sam malo vise od lokacija.
Gameplay je zato odlican i za sad skill tree super i zanimljiv, cekam Paragon levele da vidim sta me tam ceka. Jedino me smeta sto nema pointsa u atribute, opet, nego sve ide prek equipmenta. Neke stvari su i dalje simple, steta, iako me ne smeta previse. Potioni kao u souls igrama nije los odabir, kao i da ne moram vise kupovat strelice da pucam kao u Diablu 2.
Sve u svemu, odlican Diablo uz neke cudne musice. Napadam dalje kad obavim neku pricest