Tzereen Nisam uzeo godišnji pa ne mogu igrat, ali sad probao, radi sve super. Nula čekanja, sve pet. Provjerio SHOP, ne nedi ništa grozno. Tipična kozmetika samo.
Deadwalker Noćas isprobao igru, spojio se odmah bez problema i sve je super radilo (što je za PC release ove godine baš izuzetak). Krenuo s necro klasom, stigao odigrati par questova. Igrat će se ovaj vikend 👌
Miro Ma fantasticna igra nema sto konstantno trzanje da ni sad je i ugasio jer nije dala igrati negi vraca nas unazad Obozavan always online igre
Picek Miro to govoriš za PS5 verziju? Čitam komentare na fejsu da za PS5 verziju izbacuje nekakav error vezano za licencu i da igrači imaju dosta problema sa spajanjem. Što se tiče PC i XBox verzije uglavnom radi OK.
foggy Inače, ne radi zbog gamesharea. Nigdje. Znači starom prek kojeg smo uzeli igru radi, meni ne. Ali, netko je legenda: Ovak zaobiđete problem i radi, evo ja sam bio uspio i krecem kad završi ovaj najduži dan na poslu 😃
Picek Miro jebo ih server slam testovi i ostale bete ako igra ne radi kak spada. A šta će tek biti u utorak kad navale i svi ostali koji nisu uzeli Deluxe ili Ultimate verziju.
Miro Mala je u školi tako da smo ja i mali na jednoj kozoli u coopu I kazen ti konstantno zatrza da te bode ali aj neviknes se samo sad kad smo dosli u grad neigrivo bilo pa evo stanka da marendamo nesto. Kaze mali da nece u vrtic da ceka diablo 4 sto godina
chono Miro Kyovashad ima mem leakove jos od bete, ako si bas ne daju truda, tu nema pomoci. Na PCu je lako, roknes 32gb RAMa i gg
foggy Nocas je bio update da, sad nisam vidio jos. Ovo sa gameshare workaroundom radi, i vjerujem da cu do 6.6. svaki put morat tak ući u igru. Užas, baš katastrofa šta su napravili s tim licencama a čujem i hrpa je serverskih problema itd.
Deadwalker Ne znam, evo opet se spojio maloprije, login u server de facto instantno i igra radi brzo i fluidno bez ikakvog stuttera. Što se tiče tehničkog dijela, iznenađujuće sve štima od day one.
chono Kaiserus uf, ja cu debelo kasnit sa kupnjom. Ne smijem nista trosit sa racuna, dok mi ne odobre kredu 😅
Blitz Igram od 5h, sve klizi, bolje nego u beti, lvl 25, napokon da se slomi granica iz bete…pulverize druid melje sve