doctorfreak Ali nisam imao priliku dulje igrat…mada kolko čitam igra je ubijena sa p2w elemntem u kasnom end game-u.
moj brat čisti sav endgame content u igri a nije dao niti lipe, a kamoli eura. Isto vrijedi i sa ekipom u guildi sa kojom igra
doctorfreak Neznam zašto je tebi taj poe toliko sjeo ali meni je to užas. Ko drugorazredna igra…kad vidim da nema voiceacting na samom početku igre…tromost lika..izgubljen do bola…neznam ima mi sve ono kaj mi je u d4 bolje.
kako mislis nema voice actinga?
znači broj 1. Path of exile počinje sporo, i uči igrača doslovno od točke do točke mehanike igre, kako igrati, kako equipati iteme, kako equipati skillove. Do kraja story modea imaš stalno nekakve tutoriale koji ti jako jasno objasne kako neke stvari napraviti. Svi questovi su jasni, linearni i vode te kroz priču. Baš to što sporo počinje i lagano dize tempo igre je po meni superiorniji način igranja za početnika. Drugo ima voice actinga. Treće radiš svoj unikatni build. Imaš milijune kombinacija. I za kraj Path of Exile je sve samo ne drugorazredna igra. Znači igra je free, developeri sav novac od mikrotransakcija koje nisu pay to win stavljaju u development igre, sav nov kontent kasnije ostaje u igri i balansira se da se uklopi sa novim kontentom, revampaju stalno stare stvari iteme itd da se mogu ukomponirati u novije buildove, dodaju nove spellove od updatea do updatea i jako pazljivo slušaju community
Ima jeben soundtrack
i mozes raditi ovakve gluposti ako bas jebeno zelis. ili neznam par tisuća % increased cast speed pa izgledaš kao kad se jiren i goku bore. Doslovno.
znači imaš skoro pa maksimalnu slobodu kreativnosti što je nešto što se meni sviđa
D4 je posve drukčija igra. Ne cilja na igrače PoE, Ne zeli se natjecati sa PoE jer pod 1 nisu ista vrsta igre. Oboje su ARPG ali to je kao da usporedimo Call of Duty sa Doomom. Oboje su FPS ali posve drukčije igre. Zato sam rekao da se igra usporedi sa lost arkom gdje su mehanike igre i borbe jako slične. Plus PoE je baš jako brza igra. D4 je spor. Što je ok jer PoE zna biti baš insane u endgameu sa dobrim gearom. To što je spor u početku je zato što se treba prilagoditi svim igračima a ne samo veteranima. Kako raste tvoj lik gear i build tako ti rastu i mogućnosti.
doctorfreak Evo dao nekoliko luta šansu…i jednostavno svaki puta nakon sat vremena uninstall
Očito nije igra za tebe. Ali razmisli malo. U sat vremena vjerojatno nisi ni završio act 1. Igra ima 10 actova. Ako bi usporedio D3 to ti je kao da si došao do butchera i stao si prije njega.
i za kraju ne znam zašto stalno pišete fensi i path of exile u istoj rečenici. nisam igrao od prošle lige ni sekundu. Igram samo genshin impact u zadnje vrijeme ^^