elder8472 Ja sam uzeo standard tih 4 dana mi nije bitno 😁. Nadoknadit ce se. A kaj se tezine tice meni nije bilo tako prestrasno tesko, igrao sam na veteran od pocetka i umro jednom radi gluposti. A kaj se onog world bossa tice na veteran ga nisam uspio al na ovom lakse je pao s prve, al opet bila je dobra grupa.
doctorfreak milicevic87 Kolega ima ti sancta sa 20% popusta ako imaš multiplus karticu ako se varam ispod 500kn fizičko izdanje.
Tzereen Mislim da su definitivno fulali target audience s odabirom glazbe. Odlično je montirana, ali pjesma neće pasat velikoj većini, usudim se reći.
Picek Jel zna netko kad kreće preload za PS5 za Deluxe verziju? Tražim po netu no čini mi se da nisu još objavili.
Miro Posto sam sa Zeldom u kraju mislin se uzeti a i dica forsiraju da kupin, kad je onda ova ranija verzija vec 2.6? Previse love za 4 dana prije ali san na godisnjem pa ono jos i vikend dica doma vjerovatno cu i uzeti
ibor4you Miro I ja sam se nećkao, ali to je igra koja će se igrati dugo i ta 4 dana mi ništa ne znače. Disk verzija uz muliplus kod ispadne 480Kn u SD. Razlika i više nego dovoljna da se strpim ta 4 dana 😀
Miro ibor4you Je tebi meni nije ja moran kupiti digitalno da bi dobio ps4 i ps5 verziju da moremo doma igrati. E sad tih stotinjak kuna ne igra neku ulogu bolje da igramo prije Ali da uziman samo za sebe isla bi definitivni disk verzija bez razmisljanja
[deleted] Bit ce ovo vrhunski uopce ne sumnjam, mislim da ove godine necu nista drugo ni igrat. https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/23954935/diablo-iv-launches-soon-here-s-what-you-need-to-know