fensisuperstar chono pon i utorak sam bio na bolovanju 😃 inače ima odličan način leveliranja. Ako ti netko izbusta level 25 dvorac onaj na sjeverozapadu nakon toga zona postaje level 30 i stalno se respawnaju mobovi. Udjes u party sa njih 3 i samo se vrtite u krug i ubijate packove koji se respawnaju. Znači XP ide ko blesav. znači ako uzmemo onaj pack za 4 days early lagano mozemo ja ti i @Kaiserus brzo izlevelirati do 15-16. ja cu sa cold sorcom solirati onog seronju. I onda ćemo imati dvorac samo za sebe 😃 jedno sat dva tri dok ostali plebovi ne stignu 😃
fensisuperstar chono najjače od svega ashava solo kills je praktički nemoguće ne zbog težine već ljudi moraju sudjelovati. ali Sorca i Barbarian moze bez frke solirati ashavu. Jebeni 100-400M kritovi sa upheavalom 😃
Heat Molim administratore da daju permaban sljedećem koji napiše "Sorca". Najodvratnija riječ koju sam čuo u životu.
fensisuperstar Heat A KAKO DA JU JEBENO ZOVEM? : - ) Sorca je jos od Diabla 2. SorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorcaSorca
Tzereen Prva stvar u kojoj se slažem s Fensijem 😂 Ko je ranije igrao Diablo, sorca je sorca. Nema drugog imena. Uvijek smo ju zvali sorca. I definitivno ima smisla. Nećeš svaki put pisat sorceress. Ko što ćeš Tzereen pisat tze, a Chono cho.
chono U prijevodu tek smo ogrebali povrsinu u beti i da, mijenjat ce legendarye, mijenjat ce balans klasa, mijenjat ce drop rate, mijenjat ce leveling…
Kaiserus chono Ode moja Sorca sa dvije hidre i blizzardom, dok sve oko mene se ledi i eksplodira u isto vrijeme
milicevic87 Dok se čeka Diablo 4, igrat će se pomalo Diablo 2 Resurrected. Vidim da je na sniženju za 13€, pa rekoh ajd da probam. Prvi put u životu zaigrao d2, i odmah mi se svidio 🫶