- Uređivano
chono Sto se tice PoE, treba ti masa sati da bi napravio nesto
false statement. evo ti ga @Kaiserus pa ga pitaj. Ja mu jesam pomogao malo ali dečko je sam igrao i levelirao i došao duboko u mape.
chono Kako ce novi igraci uci u PoE 1.5? Nikako, jer je igra nepristupacni HC.
nadovezujući se na gore. False statement. Za početak PoE ima jeben tutorial. Kroz čitav storyline imaš praktički tutorial na sve mehanike i sve stvari koje postepeno otključaš. PoE nije uopće nepristupačan. Ima contenta koje nećeš moći raditi ali kakve to ima veze? Moj brat igra endgame Lost Ark. Meni je on previše overwhelming. S druge strane ja sam bolji Diablo igrač od mog brata. Svatko ima svoje. Mislim ne kužim kako možeš tvrditi da je PoE nepristupačan kad nisi igrao PoE dugo vremena. Ja ga igram svaku ligu. Svaku Ligu igram i Diablo 3. I igrat cu svaku Diablo 4 ligu.
Ja sam jako objektivan po pitanju ovih igara. Ja znam što mogu očekivati od Blizzarda. D4 ima potencijal ali stari moj oni se natječu protiv Lost Arka. Ne protiv Path of Exilea. A lost ark je nazalost miljama daleko u svemu od Diabla. Miljama.
I pitaj svog kolegu pošto i on igra Path of Exile godinama dal misli da je PoE pristupačan novim igračima.