Probao prvi puta jučer na PS5 que je trajao oko 40min nakon toga ni jedan disconnect kroz par sati igre, nekoliko puta je lagg trajao sekundu dvije.
Osobno vrlo zadovoljan, drugima kako čitam i nije bilo tako. Mada sam igru upalio u peak time oko 20 sati. Vrlo optimalno.
Kao netko tko ima na tisuće sati u d3 ono što mi se ne sviđa:
-open world stil - zapravo nisam siguran jel sam zadovoljan time ili ne, odnosno daleko više toga za proučit i dosta noviteta ali manje user friendly naprama d3. Ako gledamo na potencijalnu količinu sadržaja i nije mana
-voice acting barem na ovom početku mi je bio daleko bolji u d3, nisam baš impresioniran nekim čudnim naglaskom "ko da rusi pričaju engleski"
-weapon swaping nisam skužio, nisam se ni puno trudio ali ne kužim čemu dva različita two handera i dual wield. Možda se lagano swapaju two handeri ali ja na ps5 nisam skužio a nisam ni googlao.
-skill trill - daleko kompliciraniji nego na d3 više kao lite verzija poe ali eto pretpostavljam mogućnost za daleko više buildova pa možda i nije mana
-sporiji gameplay naprama d3, ili imam osjecaj da su likovi nešto usporeniji nego na d3.
-ako tučem sporim two handerom i želim tipa udarac drugim oružjem nema interupta prvog, dakle prvi spori udarac mora završiti da bi se aktivirao drugi skill, što je u opasnim situacijama sporo, volio bi da se skill može interuptat drugim skillom
-balans likova je u banani, necro je totalno OP i sa core skillovima, barbarian mi se čini dosta slabiji overall
Sve ostalo jako jako dobro. Necu vjerovatno kupiti unaprijed, ali sviđa mi se.