Tzereen Prošli je vikend bio early acces samo. Ovo je Open beta. Puno veći broj ljudi sad dolazi.
kakve to ima veze? Druže kad ja igram path of exile meni piše koliko je ljudi ispred mene. BROJČANO. a to da mi padne na 25 minuta pa skoči na 50 pa padne na 10 pa skoči na 50. To je debilana. Vjerojatno nitko od nas neće još sat sat i pol igrati i onda ćemo misterijozno svi moći ući odjednom. Zato što su ovi iz blizzarda nesposobni podesiti servere za velike kapacitete. Znači da su baje pljunuli bi masne pare da se moze primiti 20 puta veća brojka nego što je bilo na early accessu (koji se prodao ko vrući burek sa jogurtom). Ali nisu baje već korporativna govna koji će radije pustit ekipu da gleda u ekrane 2-3 sata nego da ulože.
sad imam 13 minuta na timeru. Ako me na 0 igra izbaci vani ili poveća brojku ide direktno uninstall. Apsolutno me boli kurac da čekam kao retard najveći ispred ekrana. Petak popodne, znaju dobro da ljudi uzimaju slobodno ili si rade slobodno da mogu igrati. Znači sjebeš igrače community i fanove. Nek mi popuše kurac, još jednom.