doctorfreak fensisuperstar Ja sam prošli tjedan imao 3 puta u par sati… Neki ga navodno nisu vidjeli tjednima…barem po redditu.
fensisuperstar doctorfreak rijesio pit 35. vjv bi mogao i tormemt 3 radit ali tu sam stao neću riskirati, sad sam malo farmao paragon 58. Sad trebam raditi samo zira za hlače i bit ću paragon 150 za 3-4 sata otkad dropaju hlače 😃
fensisuperstar Dropali mi bootsi sa int life armor 3 zvjezdice. Taman za prebacit kasnije igrača u pit pushera. Jos 3 levela dignem vještica na sc-u i prebacujem se isključivo na pit. Prvo dignut sve gemove na 80 pa onda se prebacit na infernal i spickat sve za obducite i izmaxat gear sa dobrim rolovima. I onda nazad do 100 pa pit pushing.
Miro fensisuperstar Dropali mi bootsi sa int life armor 3 zvjezdice. Taman za prebacit kasnije igrača u pit pushera. Jos 3 levela dignem vještica na sc-u i prebacujem se isključivo na pit. Prvo dignut sve gemove na 80 pa onda se prebacit na infernal i spickat sve za obducite i izmaxat gear sa dobrim rolovima. I onda nazad do 100 pa pit pushing
doctorfreak fensisuperstar Live prijenos je gledalo svega 5k ljudi…to dovoljno govori koliko su ljudi zainteresirani.
fensisuperstar herc ej da su barem na razini poe 2 pa bi se isplatilo. Poe 2 strgan i nerfan je bolji od ovog..
Miro Sve to super ali jedno je kad dades sezonu kad nema igara ili sad kad neznas sto bi prije zaigrao. Recimo u toj guzvi znam da nebi Diablo sezonu sigurno
Miro Pokrenuo dosao do lv 10 i izbrisao igru. Prije nije bilo nesto igri pa aj skoro svaku sezonu san odigra ali sad po osmi put da radim opet isti kurac e nece ici. A jos su zasrali da battlepasom i sa svacim Sad san miran do Diabla 5