Deadwalker Igrate igru na pogrešan način. Da to odradite samo turistički, izbjegli bi hrpu frustracija s end game contentom 😃 Meni je uopće žao trošiti vrijeme na grindanje dok imam u backlogu barem 30 igara koje me čekaju.
Genesis Nije bilo problema na launchu 🙂 Prvi lik Necro, stigao do 53 lvla, expert razina, sutra T1 a mozda i T2 🙂
Twillight fensisuperstar točno, prvi put bez problema sa serverima kad nitko ne igra, mislin da im se playerbase smanjio za 80% doduse jebo Poe2, ceka se No rest for the wicked
Genesis fensisuperstar samo neka igraju 🙂 Moguce da cu se i ja vratit ali tek kad odradim seasonal quest i battlepass 🙂
fensisuperstar Twillight zato im dl serveri sakaju kurac. Doso do 69% u roku 15 minuta i sad necd skidati vise od par mb/s. I to sam jutros skidao od kuci dok sam se spremao za posao. Kazem jutros jer meni je sad u 7 ujutro vec poceo radni dan xD nebitno sto je vani mrkli mrak. Sad na poslu isto tako nece a spojen sam na wifi od mreže na kojem sam sam samo ja i koji je predviđen za 15k ljudi xD isto zakucani skida 3.23 MB S i tjt
Picek Imam ga instaliranog i svaki dan gledam da ga pokrenem nakon dužeg vremena no još uvijek sve stoji na gledanju 🤣
fensisuperstar Rijesenje za steamdeck update stuck na 70% Pokrenuti d4 sa compatibility proton9ge kad faila mprebacit na 8, pokrenut kad faila ugasit promjenit na proton experimental i kad faila prebacit opet na 8 i radit ce. Retardirano ali radi :-D
doctorfreak Blizzardov launcher od prvog dana radi loše za pc. Na ps-u sve besprijekorno. Krenuo sezono sa sorcom, klasom koju još nisam probao…pa mi je fun…novi dodaci sezone su super ..ali predosjecam da nakon max levela opet ide dosada i grind.
Genesis doctorfreak kao i u poe2…dopizdi taj grind, s time da u poe2 nakon 70 lvl kad krepas,imas penalty gdje ti skine 10% expa…meni je cilj doci do 90lvl sa invokerom tamo i bok… u Diablu sam stigao prosle sezone do negdje 280lvl i tu stao jer ostalo nema smisla
fensisuperstar Genesis skine ti i u poe. 😃 kad umreš na level 94 ili 95 u poe stisne te u crijevima. ja sam umro jednom na 95 sa necrom, jedno sat i pol sam farmao nazad. a vidis opet imas tako juiced mape u igri da ekipa uspije speedrunat 1-100
Miro Ja cu igrati za misec dana ko i uvik🤣🤣🤣🤣 Svaka sezonda dode u krivo vrime A tama cemo viditi koliko imaju igrace pa ce i biti patcheva for the players
Miro Dosao do lv 20 i ugasija Da nisan prije 15 dana igra proslu sezonu mozda bi i igra ovako dosadno ko vrag
Genesis fensisuperstar na sta? Necro, paragon 180, pit 93, odradim battlepass i witch sezonu te mislim da je to to..
fensisuperstar Genesis paragon 69 otključao torment 3 btw pičko nisi mi rekao da trebaš onaj ring aspect za cdr 😃 stoko jedna morao ga ici otključavati sa scuffed bloodwaveom