Deadwalker Genesis seasonal budem isprobao novu klasu, ovo je za prelazak kampanje my good old necro. fensisuperstar Sad ti samo treba bone storm to barrier i doslovno gledas tv i levelas. Isprobao i…
Kaiserus Ok je u biti igra, samo laga i izbacuje kao da je na početku s1, ali ajde to na stranu, konačno imam šta igrati u sezoni, a ne seasonal mehaniku i onda jedenje govana u krug za ubere i pit
Picek Igram season, krenuo sa spiritbornom i trenutno sam na kampanji VoH. Čisti gušt za igrati, spiritborn je jebačka klasa, rekao bih zasad najbolja od svih.
Genesis Picek morali su nesto tako napravit, ipak treba prodat dlc i navuci ljude da se vrate… ja sam presao kampanju sa spiritbornom no mislim da cu opet napravit Necra 😁
doctorfreak Evo nova klasa je broakana. Obecali su da nece nerfat spiritoborn klasu u ovoj sezoni..ha base me zanima…
fensisuperstar @Genesis trećiput radim isti quest. dodjem do negdje i riješim i kaže speak with neyrelle i pokreć se opet perspective quest. jebeni blizzard nije sposoban napravit igricu igrivom. Znači main quest mi se jebeno ponavlja.
fensisuperstar Genesis sva sreca presao sam bez problema kampanju zamisli kad si sretan jer si uspio preći jebenu kampanju 😃 2024 world problems btj
fensisuperstar herc Idi ga otjerat u kut! Ionako neće imati vremena za igranje naredne 4 godine. zapravo nisam igrao previše ovu ligu. Ali ako radi 150 pit runove znači da nolifea
fensisuperstar doctorfreak Ja mislim da je platio nekome da igra u njegovo ime i tako si radi reklamu 🙂 Sigurno mu netko farma paragone. ne vjerujem da ne može igrati sam jer sam gledao njegov stream jednom i ok igra diablo.